Haberler

Kartallı Memurlar Bin 220 TL Ek Maaş Alacak

Güncelleme:

Kartal Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kartal Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜMBELSEN) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle belediyede çalışan memurlar, maaşlarının yanında aylık bin 220 TL sosyal denge tazminatı alacak.

Kartal Belediyesi ile TÜMBELSEN arasında bir süreden beri devam eden görüşmeler mutlu sonla sonuçlandı. Kartal Belediyesi'ndeki 320 kadrolu kamu personeli ve 10 sözleşmeli memuru kapsayan toplu iş sözleşmesi karşılıklı olarak imzalandı. Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda imzalanan törene Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, TÜMBELSEN Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Öztaner, Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Aydın Sezer, TÜMBELSEN 3 Nolu Şube Başkanı Hasan Güzel, Kartal Belediyesi Baş Temsilcisi Tolcay Tetikel, Kartal Belediyesi işyeri temsilcisi Hüseyin Erdem ve çok sayıda memur katıldı. TÜMBELSEN ile yapılan sözleşmeye göre Kartal Belediyesi'ndeki çalışan 320 kadrolu memur, maaşlarına ek olarak aylık bin 220 TL sosyal denge tazminatı alacak.

İmza töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Öz, işçilerin ücret ve sosyal haklarında iyileştirmeler yapılacağını belirterek, "Görevimin son günlerinde sizler için bir imza atmaktan büyük bir memnuniyet duymaktan onur duyuyorum. Evi düşünmeden, aybaşında ne yapacağım demeden görev yapmanız her şeyden önce buradaki performansınızı arttıracak. Sizlerin sendikaya olabildiğinizce sahip çıkmanız lazım. Sendikayı güçlü kılın ki sizde güçlü olasınız. 3 aylık bir sözleşme önümüzdeki dönemlerde yeni bir yönetimle yeni bir sözleşme imzalamak durumundasınız. Dilerim önümüzdeki dönem gönlünüze göre olur" dedi.

Memurlara tavsiyelerde de bulunan Öz, "Kendi içinizdeki emek hırsızlarının emeğinizi çalmalarına izin vermeyin. Bu sadece bizim değil, bu hepimizin görevi. Kendi içinizdekileri ya ıslah edelim ya da uzaklaştıralım. Bu binada da güzel güzel oturun diyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Öz, TÜMBELSEN Genel Başkanı Ömer Erol ve beraberindekiler yaklaşık 330 personeli kapsayan toplu iş sözleşmesini imzaladı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Aydın Sezer Altınok Öz Halil Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title