Haberler

    Kartall Mesa'da Geri Sayım

    Mesa Mesken Sanayii'nin Kartal'da hayata geçirdiği Kartall Mesa projesinde teslim için geri sayım başladı. 4 ay sonra teslimlerin başlayacağı projede kaba inşaatın tamamlanması ile birlikte dış cephenin yapımı da hızlandı. 32 katlı kule, kendine özgün mimari yapısı sayesinde sahil hattından bile rahatlıkla fark edilebiliyor.

    2013 yılında İstanbul'da kira artışının en çok yaşandığı Kartal bölgesinde kiralar yaklaşık %42 oranında artış gösterdi. Bu veriler ışığında yatırım değeri her geçen gün yükselen Kartal'da, sektörün öncü markası olan MESA, Kartal'da geliştirdiği Kartall Mesa projesi ile bölgeye değer katmaya devam ediyor.

    Günün yorgunluğunu üzerinizden atmanızı sağlayan eşsiz adalar ve deniz manzarası ile Kartall Mesa, sizi yenilenen satış ofisinde özenle hazırlanan örnek daireleri ziyaret etmeniz için bekliyor.

    61 m2'den 280 m2'ye kadar 10 farklı daire tipi sunan projede fiyatlar 241.500 TL'den başlayıp 1.190.000 TL'ye kadar yükseliyor. 1+1'den 3+1'e kadar müşterilerin her türlü beğeni ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanan Kartall Mesa projesinde, daire sahipleri Mesa kalitesi ve güveni ile buluşmak ve anahtarlarını teslim almak için gün sayıyorlar.

    Çok cazip ödeme alternatifleri sunulan projede, daire bedelinin %25'lik kısmını konut tesliminde ödeme rahatlığı sunan projede, %75'lik bakiye için anlaşmalı bankalardan cazip faiz oranlarında kredi kullanmak mümkün.

    45 yıldır gerçekleştirdiği tüm projelerinde güven ve kaliteyi ön planda tutan Mesa, her gün artan cazibesi ile Kartal'da katma değer yaratacak bu projeyi bölgeye kazandırmanın haklı gururunu yaşıyor.

    Kartal Mesa Ne Zaman Teslim Edilecek?

    Mayıs 2014'de teslimlerin başlayacağı Kartall Mesa projesinde daire sakinlerinin hayatlarını güzelleştirecek her detay düşünüldü.

    Kartal Mesa Sosyal Donatıları

    Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, basketbol sahası, spor salonları, saunası, kafe ve toplantı odası, çocuk kulübü, hobi odası ve daha fazlası için Mesa'lı olmak artık çok daha kolay.

    Daireye özel kat bahçesi seçenekleri ile Kartall Mesa, sizi bu ayrıcalıkları yerinde görmeye davet ediyor.

    Kartall Mesa İletişim bilgileri:

    http: //www.mesakartall.com/

    Tel: 0216 451 93 70

    Kaynak: Milliyet.com.tr / Emlak

    Mesa Mesken İstanbul Kartal Emlak Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title