Haberler

Kartal: "Zamana İhtiyacımız Var"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Zamana ihtiyacımız var. Bu zaman içerisinde de bu iyi futbolumuzu bu mücadelemizi, kazanma hırsımızı devam ettirip, bir an önce toplayabildiğimiz kadar puanlar toplamak istiyoruz" dedi.

Gaziantepspor'un Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında mağlup oldukları Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupasın 2. tur maçında deplasmanda karşılaşacakları Eyüpspor ve Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Gaziantepspor Celal Doğan Tesisleri'nde Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman açma-germe hareketleriyle başlayıp düz koşuyla devam etti. Futbolcularla kısa süre sohbet eden Teknik Direktör İsmail Kartal, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Antrenman öncesi ligde mağlup oldukları Medipol Başakşehir maçını değerlendiren Gaziantepspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, İstanbul Başakşehir'in 5-6 yıldır beraber oynayan, yönetimiyle teknik direktörüyle futbolcularıyla çok istikrarlı olduğunu söyledi.

"Oyuncularım çok üzgün olmasına rağmen beni mutlu etti

İlk 4 haftada oynanan maçlara çok iyi çalıştıklarına vurgu yapan Kartal, "Ekibim çok iyi. Antrenör ekibimiz çok iyi. Yönetimden bazı fizik kondisyon ile ilgili alet ve edevatları istemiştim. Onları Amerika'dan getirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Oyuncularımın çok coşkulu olması çok çalışmaya istekli olmaları bizi daha da motive etti. Aramıza 2-2,5 hafta önce gelen arkadaşlarımız bile buradaki çalışma ortamına coşkumuza ayak uydurdular. Bu kadar kısa bir süre içerisinde hep beraber iyi çalışarak, iyi motive olarak kendimize göre taktiksel disiplin anlamında iyi bir format çıkardık. Özellikle bunu da bu maçta iyi uyguladığımızı düşünüyorum. Önemli olan bunu sürdürebilmektir. Aramızda halen eksik olan, sakat olan arkadaşlarımız var. Bunlarında takıma gelmesiyle takımımızın daha iyi olacağını düşünüyorum. Oyuncularım çok üzgün olmasına rağmen beni mutlu etti" ifadelerini kullandı.

"Sonuçta iyi futbola puan vermiyorlar"

Medipol Başakşehir mağlubiyeti sonrası soyunma odasında oyuncularla bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyleyen Kartal, "Maçtan sonra oyuncularımızla toplantı yaptık. Hepsi şunu söylediler. Biz bu futbolu oynadığımız sürece biz bugün mağlup olduk. Ama bundan sonraki maçlarda iyi puanlar alıp bu ligi iyi yerlerde bitireceğiz. Bunu kendi aramızda da konuştuk. Ara ara kötü maçlarda oynayacağız ve kaybedeceğiz. Ama orta ve uzun vadede takım gerçekten çok iyi bir takım olacak. Bundan sonraki maçlarımıza da hem iyi futbol oynayıp hem de puanlar alacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

"Eğer işimizi ciddiye alırsak Eyüpspor'u geçeceğimizi düşünüyorum"

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur Eyüpspor'u maçını değerlendiren Kartal, "Az şans bulan oyuncular var. Onları da oynatıp hem de belki de takımda oynayan bir kaç takviye ile de bu maça çıkmak istiyoruz. Biz gitmek istediğimiz yere kadar gitmek istiyorsak ciddiye almamız lazım. Bugün Karabükspor 5 tane yedi. 5-3 mağlup oldu. Eğer ciddiye alırsak işimizi ben Eyüpspor'u geçeceğimizi düşünüyorum" dedi.

Son olarak hafta sonu İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacakları maç hakkında da konuşan Kartal, "Fenerbahçe ile maçımız var. İnşallah orada da son oynadığımız maçtaki gibi iyi mücadele edip, puan ya da puanlar almak istiyoruz. Gaziantep'e de o şekilde dönüp taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantepspor İsmail Kartal Eyüpspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title