Haberler

Kartal Zabıta Teşkilatı 189'uncu Yılını Kutladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, zabıta teşkilatının kuruluşunun 189’uncu yılı dolayısıyla Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, zabıta teşkilatının kuruluşunun 189'uncu yılı dolayısıyla Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerini tebrik etti.

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası, Kartal Belediyesi Zabıtası tarafından da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Zabıta haftası dolayısıyla Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün ve zabıta ekipleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Zabıta Müdürü Atilla İlgün de zabıta teşkilatının kuruluşunun 189. yılında zabıta teşkilatına vermiş olduğu destekten dolayı Başkan Altınok Öz'e teşekkür etti. Ziyarette Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, CHP Kartal Belediye Meclis üyeleri Nihal Korkmaz, Mehmet Tirgil ve Gökhan Yüksel de yer alarak Zabıtalar Günü'nü kutladılar.

Zabıta teşkilatı haftasını kutlayan Başkan Altınok Öz, "Halkımızın rahatı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışan zabıta büyük bir teşekkürü hak ediyor. Sizler yerel yönetimlerin doğrudan halka açılan en etkili yüzüsünüz. Biliyorum yaptığınız görev zor bir görev. Zor olduğu kadar da kutsal bir görev. Rahatınızdan taviz vererek Kartal'ın rahatı için çalışıyorsunuz. Tebessüm eden bir yüzle görevinizi yapmanız belediyemizin güler yüzünü halkımıza yansıtıyor. Bunu başarabiliyorsak ne mutlu bizlere ve ne mutlu siz zabıtalarımıza. Zabıta teşkilatımızın 189'uncu kuruluş yıl dönümünü ve haftanızı yürekten kutluyorum, sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla İlgün de halkın sağlığı ve huzuru için 7 gün 24 saat aralıksız hizmet verdiklerini söyledi. Görev ve yetki alanlarına giren konularda en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti içinde olduklarını belirten İlgün, "Halkımızdan ve esnafımızdan en büyük dileğimiz, çalışmalarımızda bize yardımcı olmalarıdır. Daha yaşanabilir bir Kartal için hepimize önemli görevler düşüyor. Zabıta teşkilatı, geçmişten bugüne halkın sağlığı ve huzuru için birçok çalışma yaptı. Bundan sonra da aynı sorumlulukla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Altınok Öz Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title