Haberler

    Kartal Yara Sarmak İstiyor

    Spor Toto Süper Lig'de üst üste iki maçtan mağlup ayrılan Beşiktaş, İstanbul Başakşehir'i yenerek zirve iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

    Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada 6 puan kaybeden Beşiktaş, yarın konuk olacağı İstanbul Başakşehir karşısında yeni bir çıkış arıyor.

    Ligde üst üste yaptığı iki maçtan mağlup ayrılan siyah-beyazlı takım, rakibini yenerek hem kötü gidişi durdurmayı hem de zirve iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

    Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve 5. haftada Balıkesirspor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek liderliği eline alan "Kara Kartallar", 7. haftada Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'a 3-2 yenilerek düşüşe geçti. Fenerbahçe ile oynanan derbi maçını da 2-0 yitiren ve liderlikten olan Beşiktaş, İstanbul Başakşehir karşısında bu kötü sonuçları unutturmaya çalışacak.

    Beşiktaş'ta kart cezaları bulunan Gökhan Töre, Olcay Şahan ve Veli Kavlak; yarınki karşılaşmada forma giymeyecek. Kayseri Erciyesspor ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın ardından iki maç ceza alan Gökhan Töre, İstanbul Başakşehir maçıyla birlikte cezasını tamamlayacak.

    Öte yandan Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinin ilk yarısında kırmızı kart gören Olcay Şahan'ın yanı sıra aynı maçta sarı kart cezalısı durumuna düşen Veli Kavlak, yarın takımlarını yalnız bırakacak. Cezalı futbolcuların olmasıyla sıkıntıya düşen teknik direktör Slaven Bilic'i düşündüren diğer konu da Mustafa Pektemek'in sakatlığı oldu.

    "Kara Kartallar"da İstanbul Başakşehir maçı öncesi Demba Ba ve Oğuzhan Özyakup, kart sınırında bulunuyor. İki yıldız bu maçta kart görmeleri halinde gelecek haftaki Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşecekler.

    Ligin geride kalan 8 haftasında 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 11 puan toplayan Başakşehir ise kendi seyircisi önünde Beşiktaş'ı mağlup edebilmek için sahaya çıkacak.

    Bu sezonki ilk yenilgisini, geride kalan haftada Gençlerbirliği'ne uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 mağlup olarak alan İstanbul Başakşehir, kalesinde gördüğü 3 golle Süper Lig'in en az gol yiyen ekibi olarak dikkati çekiyor.

    Lacivert-turunculu ekipte kart cezalısı Mahmut Tekdemir, Beşiktaş maçında takımdaki yerini alamayacak. Ligdeki Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mahmut Tekdemir, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda oynanan Ümraniyespor müsabakasında da direkt kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

    MUHTEMEL 11'LERBaşakşehir: Volkan, Uğur, Yalçın, Epureanu, Ferhat, Sedat, Gençer, Visca, Mossoro, Doka, Semih

    Beşiktaş: Cenk, Serdar, Ersan, Sivok, Motta, Necip, Atiba, Kerim Frei, Oğuzhan, İsmail, Demba Ba.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Başakşehir İstanbul Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title