Haberler

    Kartal'ın Rakibi Liverpool, Tek Hedef Tur!

    UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Beşiktaş, evinde Liverpool'u konuk edecek.

    Geçtiğimiz hafta İngiltere'de oynanan ve Beşiktaş'ın 1-0 kaybettiği maçın rövanşı, 2005 yılında Liverpool'un mucizevi şekilde kazandığı Şampiyonlar Ligi finalinin oynandığı Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.

    Deplasmanda 1-0 kaybeden temsilcimizin turu geçmesi için iki farklı kazanması gerekiyor. 90 dakikanın 1-0 Beşiktaş üstünlüğüyle sona ermesi durumunda maç uzatmalara gidecek.

    Bu eşleşmenin galibi, son 16 turunda PSV ve Zenit eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek. Zenit, Hollanda'da PSV'yi 1-0 yenerek tur için avantajlı konuma gelmişti.

    İKİ TAKIMDA DA ÇOK EKSİK VAR

    Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, sakatlıkları düzelen Demba Ba ve Gökhan Töre'nin bu maçta forma giyebilecekleri ifade edildi. Sakatlığı düzelen Cenk Tosun'un durumu ise maç saatinde belli olacak. Ancak sakatlıkları devam eden Tolga Zengin, Alexander Milosevic ve İsmail Köybaşı bu maçta görev alamayacak. Ersan Adem Gülüm ve Ramon Motta cezaları nedeniyle takımlarını yalnız bırakacak. UEFA'ya verilen listede yer almayan Tomas Sivok da bu maçta görev alamayacak.

    Liverpool'da ise cezalı Lazar Markovic'in dışında sakat olan Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson , Lucas Leiva, Jose Enrique, Jon Flanagan've Mamadou Sakho, Beşiktaş karşısında forma giyemeyecek. Liverpool Teknik Direktörü Brendan Rodgers, hafta sonundaki Manchester City maçını düşünerek Philippe Coutinho'yu kafileye dahil etmedi.

    MUHTEMEL 11'LERBeşiktaş: Cenk, Serdar, Pedro, Necip, Atiba, Veli, Tolgay, Sosa, Olcay, Gökhan, Demba Ba

    Liverpool: Mignolet, Lovren, Skertel, Toure, Monreal, Ibe, Allen, Emre Can, Sterling, Sturridge, Balotelli

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Liverpool Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title