Haberler

    Kartal: Diego Dur Allah'ını Seversen...

    İsmail Kartal, Brezilyalı yıldızın aşırı çalışmasından biraz endişe duyuyor.

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Diego Ribas, Antalya kamponda gösterdiği performansla teknik direktör İsmail Kartal'ın yüzünü güldürüyor. İlk yarıda umduğunu bulamayan yıldız orta saha, hocasıyla sürekli fikir alışverişinde bulunurken, moral ve motivasyon açısından da zirve yapmış durumda...Hürriyet'in haberine göre dur durak bilmeden çalışmalarını sürdüren Diego, kampın gözbebeği konumunda. İkinci yarı için en iyi şekilde hazırlanan Brezilyalı, artık formayı kapmak ve bir daha bırakmak istemiyor. İdmanlardaki performansıyla alkış toplayan tecrübeli futbolcu, takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile sürekli iletişim halindeyken, hocasından da özel bir program talep etti.Öğrencisinin bu durumundan fazlasıyla memnun olan İsmail Kartal ise, bir yandan da Diego için endişeleniyor. Aşırı yorgunluğun sakatlığa neden olmasından korkan başarılı teknik adam, "Yorgunluk sınırını aşarsan istenmeyen, üzücü sakatlıklar olabilir. Boş zamanlarını biraz da dinlenerek geçirmen lazım. Ama bu isteğin yine de beni mutlu etti." şeklinde cevap verdi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İsmail Kartal Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title