Haberler

Kartal'dan Zemin İsyanı

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu maçından sonra kötü zeminden yakındı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Altınordu maçından sonra zeminden yakındı.

Fizik olarak takımından memnun olduğunu belirten Kartal, "İlk yarıda kötü futbol oynadık. İkinci yarıda toparlandık. Emre zeminden dolayı sakatlandı. Bu kadar bakımsız saha İzmir'e yakışmıyor. Atatürk Stadı'nın zemini futbolcuların sağlığını tehdit ediyor. Emre adalesindeki problemden dolayı 2 hafta bizimle olmayabilir. Yarın MR'ı çekilecek" diye konuştu. Altınordu'nun Türk futboluna örnek olduğunu da sözlerine ekleyen İsmail Kartal, "Biz de 18 yaşında iki futbolcu oynattık. Altınordu gençlerine güveniyor" yorumunu yaptı. Kartal, Moussa Sow'un Afrika Kupası'nda olması sebebiyle transfer yapabileceklerini dile getirdi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise 2-1 kaybedilen Fenerbahçe maçında sergilenen futbolu beğendiğini söyledi. Eroğlu, ikinci yarıda hücuma iyi çıktıklarını ancak final paslarını istedikleri gibi yapamadıklarını belirterek, "İki takım da taraftarlara keyifli futbol izletti. Taraftarın ilgisi hepimizi memnun etti" dedi. Altınordu'nun genç oyuncusu Fatih iyi mücadele etmelerine rağmen kazanamadıklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kartal Fenerbahçe Altınordu İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title