Haberler

Kartal'da Trafik Kazası: 1'i Ağır 3 Yaralı

Kartal'da aşırı hızlı olduğu iddia edilen aracın sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince, kaldırımda bulunan ağaca çarptı. Sürücü ve yolcular araç içinde sıkıştı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 00.00 sıralarında Kartal Orhantepe Mahallesi Orhangazi Caddesi'nde meydana geldi. Sertaç Tüzün'ün kullandığı 34 UE 1656 plakalı araç iddialara göre aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yol üzerinde bulunan ağaca çarptı. Sertaç Tüzün ile araç bulunan Hasan Kanal ve Rahmi Demiröz aracın içinde sıkıştı. Olayı gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede Sertaç Tüzün ve Hasan Kanal'ı araçtan çıkarttı. Yaralılar olay yerinde bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

1'İ AĞIR 3 YARALI

İtfaiye ekipleri Rahmi Demiröz'ü sıkıştığı yerden kurtarmak için uzun süre uğraş verdi. Ayağı sıkışan Demiröz, yaklaşık 45 dakikalık çalışmanın ardından kurtarılarak, Kartal Lütfü Kırdar Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi. Rahmi Demiröz'ün durumunun ağır olduğu ve bu yüzden de yoğun bakım ünitesinde tutulduğu belirtildi. Aynı hastaneye kaldırılan diğer yaralıların hastaneye sevkleri sırasında, alkollü oldukları için personeline zor anlar yaşattıkları iddia edildi. - İstanbul / Kartal

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title