Haberler

Kartal'da Obezite Cerrahisi Konuşuldu

Kartal Belediyesi’nin halkı bilinçlendirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında bu kez obezite ve obezite cerrahisi masaya yatırıldı.

Kartal Belediyesi'nin halkı bilinçlendirmek amacıyla yaptığı çalışmalar kapsamında bu kez obezite ve obezite cerrahisi masaya yatırıldı.

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Obezite Cerrahisi' başlıklı seminer, Ersoy Hastanesi işbirliğiyle Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Servet Tali'nin konuşmacı olarak katıldığı ve Kartallıların büyük ilgi gösterdiği seminere, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş da katıldı. Konuşmacı Servet Tali, obezite cerrahisinin kimlere hangi yöntemle uygulanabileceği, ameliyat öncesi hazırlıklar ve ameliyat sonrası yapılacaklar hakkında bilgi verdi. Seminer sonunda yapılan çekilişle 1 kişi, Ersoy Hastanesi'nde ücretsiz check-up yaptırma hakkı kazandı. Ayrıca seminerin sonunda dileyen vatandaşlara Kartal Belediyesi tarafından ücretsiz şeker ölçümü yapıldı.

Seminerin ardından Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Turgut Mermertaş, konuşmacı Tali'ye teşekkür ederek çiçek takdim etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title