Haberler

Kartal'da Denetimler

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetledi.

Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi özellikle tatlı imalathaneleri ve pastaneleri denetledi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı öncesi, ilçe halkının  huzur ve güven içinde alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin arttırıldığı ve Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, özellikle tatlı, pasta ve börek imalathaneleri ile pastaneleri denetlediği belirtildi.

Kartal Belediyesi Zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerde, gıda imalathaneleri ve satış yerleri, genel temizlik, hijyen koşulları, çalışanların bone, eldiven ve iş önlüğü kullanma zorunluluğu, hijyen sertifikası, gıda ürünlerinin taze olması yönünden detaylı şekilde büyük bir titizlikle incelendiği vurgulandı.

Konuya ilişkin Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün şu görüşlerine yer verildi:

"Halk sağlığı benim için çok önemli. Bir doktor olarak benim önceliğim halk sağlığıdır. Öncelikle gıda üretimi yapan iş yerlerini denetliyoruz. Hijyen yönünden eksik görülen işyerlerine arkadaşlarımız gerek uyarıları yaptı. Kartallıların sağlığı için özellikle yiyeceklerin hijyen koşullarda üretilip satılmasına dikkat ediyoruz ." - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Kartal Belediyesi Ramazan Bayramı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title