Haberler

Kartal'da 3 Katlı Binanın Merdiveni Çöktü: 2 Kişi Mahsur Kaldı

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHAKartal'da içerisinde insanların bulunduğu 3 katlı binanın dışarısında kalan merdiveninin bir kısmı çöktü.

Haber-Kamera: Uğur AYAZSIN/ İstanbul DHA

Kartal'da içerisinde insanların bulunduğu 3 katlı binanın dışarısında kalan merdiveninin bir kısmı çöktü. Mahsur kalan 2 kişi itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Kartal Çanakkale Caddesi'nde saat 19.00 sıralarında 3 katlı bir binada meydana geldi. İddiaya göre, binanın dış kısmında bulunan merdivenin bir kısmı yıkıldı. Merdiveni yıkılan binanın 3. katında oturan Halise Sepetci ve kızı Özge Sepetci mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve sağlık ekibi sevk edildi.

MAHSUR KALAN KADIN KORKUDAN AĞLADI

Mahsur kalan iki kişi dairenin arka balkonundan itfaiye erleri tarafından itfaiye merdiveni aracılığıyla kurtarıldı. Kurtarma sırasında çok korkan Halise Sepetci, balkonunda yıkılacağını söyleyerek ağlamaya başladı. Kurtarılan kadın, "Ben böbrek hastasıyım, artık yaşamak istiyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale İstanbul Kartal 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title