Haberler

Kartal Belediyesinden Stajyerlere Uyum Toplantısı

Kartal Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan 220 stajyer öğrenci için ’Uyum Toplantısı’ düzenledi.

Kartal Belediyesi, belediye bünyesinde bulunan 220 stajyer öğrenci için 'Uyum Toplantısı' düzenledi.

Kartal Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim toplantısında stajyerlere, Kartal Belediyesi'nin tarihçesi, çalışma alanları, birim müdürlüklerinin görevleri ve belediye ile ilgili genel mevzuat anlatıldı. Eğitimin sonunda öğrencilere, stajyer kimlik kartları dağıtıldı.

Uyum toplantısına Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediye Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Başkan Danışmanı Haydar Oğuz, Özel Kalem Müdürü Cem Çetin ve  İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aydın Sezen katıldı.

Başkan Altınok Öz'den gençlere mesaj

Uyum toplantısında konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Sevgili öğrenciler, ben emekli doktorum. Sonra belediye başkanı oldum. 2008 yılında emekli olduğum Temmuz ayında Norveç'e gittik. Eşimle birlikte bir gemi seyahatine çıktık. Bu gemi seyahati sırasında gündüzleri bazı kentlerde mola veriyor, o kentte geziyoruz. Bergen diye bir kent vardı. Kentin parkında yürüyoruz. Bir baktım, 25 yaşında, sarışın bir Norveçli kızın elinde pürmüz. Taşların arasındaki yeşillikleri pürmüzle yakıyor. Halbuki biz severiz değil mi taşların arasında yeşillik? Ruhumuza güzel geliyor. Kıza sordum, 'niye yakıyorsun?' diye. Dedi ki 'Bu otlar, bu kökler büyümeye başlarsa taşı oynatır. Belediye olarak biz bu taşları yeniden yapmak zorunda kalırız.' Mantıklı ve çok doğru. Kaldırımlardaki otlara bir bakın, taşları oynatıyor. Bu arada sizlere anlatmak istediğim ve önem verdiğim bir diğer konu var. 26 Eylül'de Türk Dil Bayramı'nı kutladık. Dilimizi, nereden gelirse gelsin yabancı kelimelerden arındırmalıyız. Bir milleti millet yapan iki tane unsur vardır. İnanç ve dil. Bu ikisi bozulmaya başladı mı o milletin ayakta kalma şansı yoktur. Oryantasyon nedir? Gayet güzel karşılığı var. 'Hoş geldiniz uyum toplantısına' diyebiliriz. Buna dikkat ederseniz memnun olurum. Biz 2009'da -Kartal'ı seviyorum- dedik. Size sorsam, çoğunuz burada doğmuşsunuzdur. Ama 'Nevşehirliyim Erzincanlıyım, Tokatlıyım, Karslıyım' dersiniz. Ama sonuçta Kartallısınız, buraya aitsiniz, burada yetişiyorsunuz, buranın çocuğusunuz. O zaman burayı sevin. Köklerinizi reddetmeyin" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Gülcemal Fidan Altınok Öz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title