Haberler

Kartal Belediyesi, Oda Başkanlarını Dinledi

İlçedeki meslek odalarının başkanlarıyla biraraya gelen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, oda başkanlarıyla her ay toplantı yaptıklarını belirterek, “Odalarımızın sorunlarına Kartal Belediyesi ile birlikte bir çözüm üretmeye çalışıyoruz” dedi.

İlçedeki meslek odalarının başkanlarıyla biraraya gelen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, oda başkanlarıyla her ay toplantı yaptıklarını belirterek, "Odalarımızın sorunlarına Kartal Belediyesi ile birlikte bir çözüm üretmeye çalışıyoruz" dedi.

Kartal Belediyesi esnaf ve odalarla her ay düzenlediği toplantılara devam ediyor. Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, ilçedeki meslek odaları başkanlarıyla biraraya geldi. Kartal Şoförler Odası'nda düzenlenen toplantıda oda başkanları sıkıntılarını ve önerilerini dile getirdi.

Oda başkanlarını dinleyen Başkan Yardımcısı Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediyesi'nin meslek odalarının önemini vurguladı.

Ömer Fethi Gürer, "Aylık toplantılara başladık. Farklı odalarımızla yaptığımız toplantıda odalarımızın sorunlarına Kartal Belediyesi ile birlikte bir çözüm üretmeye çalışıyoruz. Belediye Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz seçildiğinden bu yana muhtarlarımızın, esnaf odalarımızın ve demokratik kitle yönetimlerimizin Kartal'ı yönetimindeki görüş ve önerilerine büyük değer veriyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Ömer Fethi Gürer Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title