Haberler

Kartal Belediyesi'ne Tam Donanımlı Sivil Savunma Araçları

Karada ve denizde 15 kişilik uzman arama kurtarma teknisyeni ile vatandaşlara hizmet sunan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü, tam donanımlı 2 adet sivil savunma aracını hizmete aldı.

Karada ve denizde 15 kişilik uzman arama kurtarma teknisyeni ile vatandaşlara hizmet sunan Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü, tam donanımlı 2 adet sivil savunma aracını hizmete aldı.

Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü, vatandaşlardan gelen talep üzerine kara sivil savunma ekiplerinin daha hızlı hareket edebilmesi için 2 adet tam donanımlı sivil savunma aracını bünyesine kattı. 5 personel taşıma kapasitesine sahip olan arama kurtarma araçları

tüm talepleri karşılayabilecek düzeye getirildi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün talimatıyla bir hafta gibi kısa bir sürede sivil savunma araçları vatandaşların hizmetine sunuldu. Tam donanıma sahip olan araçlar, itfaiye gibi acil hizmetlere gidebilen, sağlık kuruluşlarına da yardımcı olabilecek görev ve yetkilerde de bulunabilecek.

Vatandaşlara 7 gün 24 saat hizmet vereceklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, "Sivil savunma yönetimi sadece deprem değil, öncelikle vatandaşların acil talepleri, engelli vatandaşlara yardım, sağlık ekiplerine ilkyardım öncesi sivil savunma hizmetleri, gönüllü sivil savunma yetiştirilmesi, ulusal ve uluslararası projeler, yardıma ve korunmaya muhtaç sokak hayvanlarına yardımcı olmak gibi kapsamlı bir açılıma sahip" dedi.

Başkan Altınok Öz, ayrıca Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü kadrosunda arama kurtarma hizmetinin gerektirdiği tüm branşlarda personel istihdamının yapıldığını ve gönüllü vatandaşlara yönelik verdikleri eğitimlere de aralıksız devam edeceklerinin bilgisini verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Altınok Öz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title