Haberler

Kartal Belediyesi’ne Sosyal Hizmetler Onur Ödülü

Güncelleme:

İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Geçtiğimiz Gün Ortaköy'de Bulunan Esma Sultan Yalısı'nda Sosyal Hizmetlere Yardımda Bulunan Kişi Ve Kurumlara Yönelik Onurlandırma Töreni Düzenledi.

İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü geçtiğimiz gün Ortaköy'de bulunan Esma Sultan Yalısı'nda Sosyal Hizmetlere yardımda bulunan kişi ve kurumlara yönelik Onurlandırma Töreni düzenledi.

Törene Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürü İsmail Barış, Kartal Belediyesi Başkanvekili Ergun Öztaner, sosyal hizmetler uzmanı Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Fügen Mavi ve çok sayıda İstanbul İl Sosyal Hizmetleri'ne yardımda bulunmuş kişi ve kurum temsilcileri katıldı.

İstanbul Sosyal Hizmetlere katkı sağlayanları onurlandırma töreninde konuşan Devlet Bakanı Aliye Kavaf, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) kapsamında 0-18 yaş arası çocuklara, yaşlılara, özürlülere ve kadınlara hizmet verildiğini söyledi.

Kavaf, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) bünyesinde 65 bin çocuğa destek hizmeti verdiklerini aktararak, ''Bunlardan 25 bini, gündüzlü bakım hizmeti verdiğimiz çocuklarımız. Yani okul zamanı dışında çocuklarımızı sokağın tehlikelerinden, kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla gençlik merkezlerimiz var. Orada çocuklarımızın yetenek ve potansiyellerini geliştirebilecekleri, destek eğitimleri alabilecekleri programlar yer alıyor'' diye konuştu. İstanbul Sosyal Hizmetlere katkı sağlayan kişi ve kurumlar yaptıkları yardımlara göre altın, gümüş madalya ve şilt ile onurlandırıldı.

Kartal Belediyesi, İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne katkılarından dolayı altın madalyaya layık görüldü. Ödülü Devlet Bakanı Aliye Kavaf, Kartal Belediyesi Başkanvekili Ergun Öztaner'e takdim etti ve Kartal Belediyesi'nin desteğinden dolayı teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title