Haberler

Kartal Belediyesi'nden O Haberle İlgili Açıklama

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, 15 temmuz askeri darbe girişimi sırasında yaralanan Kartal Belediyesi çalışanı Ayhan Ayyıldız’a sahip çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yapıldı.

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, 15 temmuz askeri darbe girişimi sırasında yaralanan Kartal Belediyesi çalışanı Ayhan Ayyıldız'a sahip çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yapıldı.

Kartal Belediyesi, bazı basın yayın organlarında yer alan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında zırhlı aracın altında kalarak ağır yaralanan belediye çalışanı Ayhan Ayyıldız'a sahip çıkmadığı yönünde yapılan haberleri yalanladı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında zırhlı aracın altında kalarak ağır yaralanan belediye çalışanı Ayhan Ayyıldız'a sahip çıkmadığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. 15 Temmuz'da yaşanan ve birçok vatandaşımızın şehit olduğu, birçoğunun da yaralandığı darbe girişiminin hemen ardından, ülkemizde büyük bir toplumsal travma ve bilgi kirliliğinin yaşandığı günlerde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, belediye çalışanı Ayhan Ayyıldız'ın durumunu öğrenir öğrenmez Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Destek Hizmetleri Müdürü'ne Ayyıldız için maddi manevi gereken her türlü yardımın yapılması talimatını vermiştir. Akabinde de olayın hemen ardından 18 Temmuz'da Destek Hizmetleri Müdürü ve sendika temsilcileri Ayyıldız'ı, kaldırıldığı Pendik Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret ederek Başkan Altınok Öz'ün geçmiş olsun dileklerini iletmiş, yakınlarına maddi manevi gereken her türlü yardıma hazır olduklarını belirtmişlerdir. Ayrıca Ayyıldız'ın sağlık durumu ile ilgili olarak gün be gün bilgilendirilmiş ve çalışanının mağdur olmaması adına Kartal Belediyesi ailesi olarak her türlü desteği vermiştir.

Başkan Altınok Öz, İstanbul'un en büyük ilçelerinden birinin yerel yöneticisi olarak, öncelikle 15 Temmuz'da yaşanan ve halkın hedef alındığı eşi görülmemiş kanlı darbe girişiminin ardından, öncelikle Kartal'da yaşayan halkın güvenliği ve yaşanan travmanın sakin şekilde atlatılabilmesi için gereken önlemleri almış, tüm ilçe halkını düşünerek hareket etmiştir" denildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kartal Belediyesi Altınok Öz İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Nisan'da Hastane ve Eczaneler Çalışıyor mu? Sağlık Hizmetleri Durumu Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek?
title