Haberler

Kartal Belediyesi, Festival Konserlerini İptal Etti

Kartal Belediyesi, Suruç’ta meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserleri iptal etti.

Kartal Belediyesi, Suruç'ta meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen konserleri iptal etti.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Kartal Belediyesi, düzenlediği Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilecek konserleri iptal etti.

Kartal Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülke olarak yaşadığımız bu acı olay nedeniyle dün başlamış olan Kartal Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleşecek konserlerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title