Haberler

Kartal Belediye Tiyatrosu Ön Kayıtları Başladı

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi 2014-2015 eğitim dönemi için ön kayıtlar başladı. Özel yetenek sınavını geçen öğrenciler ücretsiz olarak iki yıl sürecek drama ve oyunculuk eğitimi alacak.

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi 2014-2015 eğitim dönemi için ön kayıtlar başladı. 15 yaş ve üstü öğrencilerin özel yetenek sınavı ile kabul edildiği Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi'nin yetenek sınavı 18 Ekim 2014 Cumartesi günü saat 11: 00'de Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde yapılacak. Oyuncu adayları yetenek sınavında hazırladıkları bir komedi ya da dram parçası, bir şiir ve bir şarkı söyleyecek. Özel yetenek sınavını geçen öğrenciler ücretsiz ve iki yıl sürecek kapsamlı bir drama ve oyunculuk eğitimi almaya hak kazanacak.

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi'nin eğitim programı her sene Ekim ayında başlayıp Haziran ayında sona eriyor. Belediye Tiyatrosu'nda ilk yıl "Farkındalık", ikinci yıl ise "Farkındalıkları Kullanma" eğitimi veriliyor. Oyunculuk eğitiminde; "Diksiyon", "Beden Dili", "Sahne Bilgisi", "Geleneksel Türk Tiyatrosu", "Tiyatro Tarihi", "Rol Alıştırmaları" ve "Dramaturji" dersleri okutuluyor.

Kartal'da kültür, sanat ve sosyal etkinliklerle çocukları ve gençleri buluşturan, eğitimin önemini her fırsatta dile getiren ve ilçede bu yönde yapılan tüm çalışmalara destek veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte kültür-sanat alanındaki çalışmaların artarak devam edeceğini belirtti.

Kartal Belediye Tiyatrosu, bugüne dek "Oidipus", "Rumuz Goncagül", "Kanlı Nigar", "Midas'ın Kulakları", "Hamlet", "Fareler ve Deliler", "Kadınlık Bizde Kalsın", "Miken'den Kız Kaçırma ya da Troya Faciası" ve "Sezuanın İyi İnsanı" gibi birçok oyunu başarıyla sahneledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Ali Yücel Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title