Haberler

Kartal Belediye Başkanlık Kupası Maçlarında Son Gün

Başarılı performanslara sahne olan Kartal Belediye Başkanlık kupası maçlarında sona gelindi.

Başarılı performanslara sahne olan Kartal Belediye Başkanlık kupası maçlarında sona gelindi. Şampiyon takımın kupasını Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz verecek.

KASK Kartal Amatör Spor Kulüpleri birliğince düzenlenen Kartal Belediye Başkanlık kupası maçlarında sona gelindi. 9 Temmuz 2015 tarihinde Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, başlama vuruşu ile maçları başlatmıştı. İki ayrı kategoride süren maçlarda takımların başarılı performansı dikkat çekti. Maçları Kartal Belediye Başkan yardımcısı Ömer Fethi Gürer de izledi. Gürer şampiyona boyunca sporcuların spor ahlakına uygun maçlarda performans sergilemelerinin ve centilmence maçların oynanmasının spor adına da önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Tüm maçlarda sporcuların üstün performans gösterip en iyi mücadeleyi sahaya yansıttığını ifade etti.

KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu ve Komitede yer alan Osman Ünal, Mehmet Kamil İren ve Hüseyin Erkubilay'a teşekkür etti. Yarı final maçlarını Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Av Hüsnü Yeşilyurt ve Belediye meclis Üyesi Mehmet Tırgıl de izledi. Şampiyon takımın kupası 19 Temmuz 2015 tarihinde Kartal Meydanı'nda Edip Akbayram konseri öncesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz tarafından verileceği de açıklandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Fethi Gürer Altınok Öz Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title