Haberler

    Karsu

    Karsu, enerjisi yüksek yeni projesiyle Ankara, Bursa ve İzmir'de!

    Karsu, enerjisi yüksek yeni projesiyle Ankara, Bursa ve İzmir'de!

    Karsu, yeni projesiyle Hollanda'da başladığı turuna Ankara, Bursa ve İzmir'de vereceği konserlerle devam ediyor; Müziği ve anıları ile Karsu, sizi kendi uluslararası müzikal hayatına misafir edecek. Etkileyici sesi, enerjisi, piyano ve yaylıların kombinasyonu, izleyenleri, uzun süre akıllarında kalacak bir müzikal ziyafete davet ediyor.

    Live aan 't IJ (2010), Confession (2012) ve Colors (2015) albümleriyle Avrupa'da ve Türkiye'de büyük beğeni kazanan ve ekibiyle birlikte yaptığı turlarla, caz, blues, pop, funk ve Türk müziğini harmanladığı kendine özgü müziğini dünyaya taşıyan Karsu, bu kez müziğinin üzerine klasik bir ceket geçiriyor!

    Karsu, 2016 yılında Hollanda'nın Grammy'si olarak kabul edilen Edison Caz Ödülü'nü kazandı. Henüz 26 yaşında olan genç sanatçı, kısa sürede yarattığı başarılı kariyerine yeni bir projeyle; Play My Strings adlı turuyla devam ediyor. Bu kez Karsu'nun güçlü sesi ve piyanosuna, yaylıların yüreğe dokunan melodileri eşlik ediyor. Karsu, Live aan 't IJ, Confession ve Colors albümlerindeki şarkıları bu tur için klasik bir kılığa büründürdü ve yaylılar için yeni aranjmanlar yazdı. Bu turda, aynı zamanda eskiden yazmış olduğu, fakat daha hiç söylememiş olduğu şarkıları ve yeni şarkılarını da söyleyecek...

    Kendinizi kahkaha atan bu  çok yönlü performansa Karsu'nun enerjisine bırakın!...

    Detaylar :

    İl : Bursa

    İlce : Osmangazi

    Mekan : AKKM Orhangazi Salonu

    Mekan Adresi : Merinos Parkı Osmangazi / Bursa

    Başlangıç Saati : 23.03.2017 20: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.03.2017 22: 30: 00

    Kategori : Karsu

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Hollanda İzmir Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title