Haberler

Karsspor Aradahanspor'a Acımadı 6-1

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor konuk ettiği Ardahanspor'u farklı yenerek yoluna devam etti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi karşılaşmasında Karsspor konuk ettiği Ardahanspor'u farklı yenerek yoluna devam etti.

Kars Atatürk Stadı'nda oynan Karsspor Ardahanspor karşılaşmasında konuk Ardahanspor Sedat'ın 29. Dakikada attığı golle Karsspor karşısında 1-0 üstünlük sağladı. Golden 1 dakika sonra Karsspor Aşkın'ın attığı golle durumu eşitledi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Karsspor 41'nci dakikada Özgür'ün attığı golle Ardahanspor karşısında 2-1 öne geçti.

Sağlı sollu ataklar Ardahanspor defansı bunaltan Karsspor 43'ncü dakikada Emrullah'ın attığı golle durumu 3-1 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresi de Karsspor'un Ardahanspor karşısında 3-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili olan taraf Karsspor oldu. Karsspor, 61, 64 ve 71'nci dakikalarda bulduğu gollerle Ardahanspor'u 6-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Karsspor Teknik Direktörü Hayrettin Tekelioğlu, 1-0 mağlup duruma düştükleri karşılaşmadan 6-1 galip ayrıldıklarını söyledi.

Tekelioğlu; "Ardahan karşısında 1-0 mağlup duruma düştük. Golü yedikten sonra çabuk toparlandık.

İyi oynadık. 90 dakika boyunca iyi olan taraf bizdik. Haftayı kayıpsız kapattık. Futbolcularımı başarılarından dolayı kutluyorum" dedi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karsspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title