Haberler

Karşıyakalı Çocukların Hayali Gerçek Olacak

Karşıyakalı çocukları yönetim sürecine dahil etmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı attı.

Karşıyakalı çocukları yönetim sürecine dahil etmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, hayalleri gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı attı. Çocuklar için "Bu Yaz Karşıyaka Hayalini Yaz" uygulaması başlatıldı. Karşıyakalı çocuklar, kendilerine dağıtılan formlara hayallerini yazacak, belediyenin ilgili birimleri, önem sırasına göre projeleri hayata geçirecek.

Karşıyakalı çocukların ve gençlerin, yaşadıkları ilçe ile ilgili hayallerini ve projelerini hayata geçirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi "Bu Yaz, Karşıyaka Hayalini Yaz" uygulaması başlattı. Proje ilk etapta belediyenin yaz okulları, kursları ve eğitim birimlerine kayıtlı çocuklar ve gençler ile başlayacak. Daha sonra ise muhtarlıklar aracılığıyla ilçe genelindeki ve diğer illerdeki tüm çocuklara yayılacak. Karşıyakalı minikler, kendilerine dağıtılacak olan formlara, ilçe ile ilgili hayallerini ve sosyal sorumluluk içerikli projelerini yazacak.

Son başvuru 15 ağustos

Belediye yetkilileri ise önem sırasına koydukları sosyal projeleri yatırım planına alacak ve projenin hayata geçirilmesi sağlanacak. Çocukları ve gençleri, Karşıyaka üstünde düşünmeye, hayal kurmaya ve sosyal sorumluluk projeleri üretmeye yönlendirecek olan uygulama 7-12 ve 13-18 yaşlarını kapsayacak. Bireysel veya grup olarak başvuru yapılabilecek. Son katılım tarihi 15 Ağustos'ta olacak. Seçilen projelerin sahipleri, uygulama aşamasında yapım ekibinin içinde yer alacak. Gerekli bilgilere belediyenin resmi internet sayfasından ulaşılabilecek. Sonuçlar 1 Eylül'de açıklanacak.

"Bu kenti birlikte yönetiyoruz"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Katılımcı belediyecilik anlayışı, hizmet prensiplerimizin temelini oluşturuyor. Her fırsatta çocuklarımızın ve gençlerimizin görüşlerine, istek ve önerilerine kulak veriyoruz. Hizmetlerimizi buna göre şekillendiriyoruz. Biz önce çocuklarımızı ve gençlerimizi düşünüyoruz, bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinciyle kuracakları hayalleri gerçeğe dönüştürmek istiyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title