Haberler

Karşıyaka'ya Taraftar Desteği

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarıyı play off hattında kapatmasına rağmen mali sıkıntı nedeniyle kilit oyuncularını kaybetmeye başlayan, transfer yapamama riski bulunan Karşıyaka'ya taraftar desteği geldi.

Ptt 1'inci Lig'de ilk yarıyı play off hattında kapatmasına rağmen mali sıkıntı nedeniyle kilit oyuncularını kaybetmeye başlayan, transfer yapamama riski bulunan Karşıyaka'ya taraftar desteği geldi. Uygulamaya konulan elektronik bilet sistemi ve Passolig kartını protesto ederek ligin ilk yarısında maçlara gelmeyen yeşil kırmızılı taraftarlar, bir bildiri yayınlayıp ikinci yarıda tribündeki yerlerini alarak şampiyonluk yolunda takımın yanında olacaklarını duyurdu. Bu sezon iç saha maçlarını ortalama 400 seyirciye oynayan Karşıyaka'da taraftarın kararı yönetim ile teknik heyeti sevindirdi.

Passolig uygulamasının yanlışları, eksiklikleri konusunda tepkilerini takımlarını tribünden desteklememeyi göze alarak dile getirdiklerini belirten Karşıyaka taraftarlar derneği ve Çarşı Grubu, statlara döneceklerine yönelik açıklamalarında yerel yönetimler ile Yaşar Holding'e de kulübe şampiyonluk yolunda destek olma çağrısı yaptı. Önceki gün Menemen Stadı'nı inceleyen Karşıyaka'nın elektronik bilet sisteminin bu stada kurulumu zor olduğu için ikinci yarıda iç saha maçlarını Buca Arena yerine Atatürk Stadı'nda oynaması bekleniyor.

BERKAN GİTTİ

Karşıyaka'da Ofoedu, Loriya ve Deniz'den sonra Berkan da sözleşmesini feshetti. Alacakları için Federasyon'a başvuran ve parası 1 aylık yasal sürede ödenmediği için bedelsiz olarak serbest kalma hakkı kazanan futbolcunun fesih işlemleri cuma günü tamamlandı. Karşıyaka, sezon başında bonservisi 1.5 milyon TL olarak belirlenen tecrübeli sol bek ile yeniden anlaşma yolu arıyor. Yeşil kırmızılılar Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki ikinci yarı hazırlıklarına Berkan, izinli olan Shukurov ve Ramazan'dan yoksun olarak başladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title