Haberler

Karşıyaka-Vartaş Elazığspor Maçından Notlar

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen umduğunu bulamayan Karşıyaka, lider Vartaş Elazığspor karşısında tribünde yine yalnız kaldı.

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlamasına rağmen umduğunu bulamayan Karşıyaka, lider Vartaş Elazığspor karşısında tribünde yine yalnız kaldı. Kapalı tribündeki 500 civarında taraftar, takımlarına 90 dakika boyunca büyük destek vermeye çalıştı. İzmir'de son 3 günde etkili olan yağışın kesilmesi de taraftarı tribüne çekmeye yetmedi.

Yeşil kırmızılı ekipte son antrenmanda sakatlanan Berkay Can, kadrodan çıkartıldı. Kardemir Karabükspor deplasmanından farklı olarak ilk 11'de Berkay Can ve Mehmet Eren'in yerine Duric ile Zeki oynadı. Teknik Direktör Kemal Özdeş, cezaları biten Duric ve Zeki'yi yeniden 11'e monte etti.

Karşıyaka'nın ligde 8 Kasım'daki İzmir derbisinde rakip olacağı Göztepe'nin Teknik Direktörü Metin Diyadin de mücadeleyi protokol tribünden takip etti. Diyadin, takımının 2.5 yıl aradan sonra oynayacağı derbi öncesi rakiple ilgili notlar aldı.

AK Parti İzmir Milletvekili İbrahim Turhan da karşılaşmayı protokolden izledi. Futbol şubesinin kontrolünü devralan, futbolcuların ödeme beklediği Erdal Acar ve Devrim Acar, maça gelmedi.

Vartaş Elazığspor'da daha önce yeşil kırmızılılarda forma giyen Mehmet Yiğit ve Murat Akyüz, eski takımlarına rakip olmanın heyecanını yaşadı.

Maçın 25'inci dakikasında Karşıyaka'dan Necati, Gökhan ve Ömer Can, Vartaş Elazığspor'da ise kaleci Serdar Kulbilge kramponlarını değiştirdi. Bu sırada oyun durdu. Futbolcuların günlerdir yağan yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde ayakta durmakta güçlük çektikleri için Hakem Sarper Barış Saka'dan böyle bir izin aldıkları öğrenildi.

Karşıyaka  formasıyla ilk ve tek golünü Boluspor deplasmanının son dakikasında penaltıdan atan Necati Ateş, Vartaş Elazığspor ağlarını sarsarak 5 maç sonra gol oruçunu bozdu. Yıldız futbolcu, kramponlarını değiştirdikten 1 dakika sonra ağları sarstı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title