Haberler

Karşıyaka, Tuncay Şanlı'nın Peşinde

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Acar, efsane futbolcu Recep Çetin'in sponsor olmak için kolları sıvadığı Karşıyaka, Tuncay Şanlı'yı transfer etmek için kolları sıvadı.

Katar Yıldızlar Ligi'nde Bülent Uygun'un çalıştırdığı Umm Salal takımında futbol hayatına devam eden eski Fenerbahçeli Tuncay Şanlı'ya PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka talip oldu. Bu sezon oynadığı 31 maçta 42 puan toplayan Karşıyaka, yeni sezonda yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

ACAR VE ÇETİN KARŞIYAKA İÇİN DEVREDE

Sporterim'de yer alan habere göre; Karşıyaka'ya sponsor olacağı iddia edilen İstanbullu iş adamı Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Acar ve siyah-beyazlı takımın efsanelerinden Recep Çetin'le İzmir'e gelerek yeşil kırmızılı yöneticilerle bir görüşme gerçekleştirmişti. Karşıyaka çarşısında bir grup taraftarın meşaleler yakarak karşıladığı Acar ve aralarında eski milli futbolcu Recep Çetin'in de bulunduğu 10 kişilik heyet, kulüp binasında Başkan Fatih Diniz, Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler ve yöneticilerle bir araya gelmişti.

TUNCAY ŞANLI SÜRPRİZİ

Önümüzdeki sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla çıkmak isteyen Karşıyaka'da Erdal Acar ve Recep Çetin'in de desteğiyle güçlü bir kadro kurmak için kolları sıvadı. Yurt içinde ve yurtdışında sürpriz isimleri takibe alan transfer ekibi, bir dönem Fenerbahçe'de de top koşturan Tucay Şanlı için de nabız yokladığı öğrenildi. Katar Yıldızlar Ligi'nde Umm Salal takımında attığı gollerle kendini bulan yıldız futbolcunun bonservis bedelinin düşük olması bu transferi daha da kolaylaştırıyor.

Her fırsatta futbol hayatına Türkiye'de devam etmek istediğini dile getiren Tuncay Şanlı'nın da bu transfere sıcak bakabileceği konuşuluyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Tuncay Şanlı Recep Çetin Erdal Acar Karşıyaka Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

CAP CUP:

OLDU OLACAK TÜMER METİN ALEX İLHAN MANSIZ FİLAN DA ALIN DA HUZUREVİNE ÇEVİRİN

15
0
yanıtYanıtla
pilavcı:

bu geri zekalı kendini yedi bitirdi.

11
0
yanıtYanıtla
YEŞİLmobilWeb@haberler.com:

UYAN TÜRKİYEM..ÖNCE VATAN,BAYRAK,EZAN...BU CHP VE HDP ASKERİMİZİ,POLİSİMİZİ,SAVCİMİZİ ŞEHİT EDENLERE TERÖRİST DEMİYOR..BUNLAR GEZİZEKALİLAR..UYANİK OL TÜRKOĞLU TÜRK,HAİNLER İCİMİZDE..OYLAR İNŞALLAH SAG PARTİ OLAN MHP YADA AKP YE...

6
4
yanıtYanıtla
FREEDOM_58:

tuncay şanlı ölmedimi la futbolcu olmaz ondan.

8
1
yanıtYanıtla
hwhw:

Fenerden gitti, tuncay Şanlı bitti!!!

7
1
yanıtYanıtla
CEMAL KARACİĞER:

NİYE ? TURŞU MU KURACAKSINIZ ;YOK SA REKLAM MI ?

5
0
yanıtYanıtla
ZAZA TÜRKMobil-ANDROID:

izmirde büyük altayı bilirim ben

3
0
yanıtYanıtla
asır:

tuncayın bonservisi mi var?

2
1
yanıtYanıtla
U:

BU DA FUTBOLCU MU

1
1
yanıtYanıtla
TÜRKİYE VATANDAŞI:

KARŞIYAKA PARAYI BULDU O ZAMAN

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title