Haberler

Karşıyaka Teknik Direktörü: "Yaptım Yine Yaparım"

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk 7 haftada 1 galibiyetle zirvenin 9 puan gerisinde kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, takımına güvendiğini söyledi.

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk 7 haftada 1 galibiyetle zirvenin 9 puan gerisinde kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, takımına güvendiğini söyledi.

Benzer bir tabloyu 2 yıl önce Manisaspor'da yaşadığını hatırlatan Kemal Özdeş, şunları söyledi:

"2013-14 sezonunda 7'nci haftanın sonunda lider Balıkesirspor'la aramızda 11 puan fark vardı. Rakibimizi 17'nci haftada yenerek puanları eşitledik. Ben buraya geldiğim gün şampiyonluk hedeflediğimi söyledim. Play off sınırıyla 5 puanlık fark bu ligde önemli değil. İlk amacım devre arasına kadar play off hattında yer almak, 2'nci yarıda da şampiyonluk mücadelesi vermek."

İlk yarıyı ilk 6 içinde bitirmeleri halinde ara transferde yönetimden takviye istemeyeceğini sözlerine ekleyen deneyimli teknik adam, şöyle devam etti:

"Bu takımın kalitesi ve camianın büyüklüğüyle konumumuz doğru orantılı değil. Takımda eksik görmüyorum. İlk geldiğim gün 10 yıldır bu oyuncularla birlikte çalışıyormuşum gibi hissettim. Bu kadronun büyük işler yapabileceğine inanıyorum. Onlara güveniyorum. Oyuncularımdan antrenman performansı olarak da iyi dönüşler alıyorum. Milli maç arasında kesintisiz çalışma şansı bulduk. Bu takım büyük işler başaracak. Taraftarımız bize güvensin."

Alanyaspor karşılaşmasının 2'nci yarısında sergiledikleri futbolun kendisini gelecek adına umutlandırdığını kaydeden Kemal Özdeş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbolcularıma oyunun standardımızın böyle olması gerektiğini söyledim. Cumartesi günü Kardemir Karabükspor'a konuk olacağız. Bizim için her maç artık kazanılması gereken maç. Yarışın içine girip camianın heyecanını yeniden artıracağız. Ligin dinamikleri çok farklı. Oyunun her 2 yanını iyi oynamanız gerekiyor. Top bizdeyken sorun yaşatmayacak oyunculardan kurulu bir takımız. Önemli olan top rakipteyken de iyi oynamak. Bunları antrenmanlarda çalışıyoruz."

TERÖRE LANET

Karşıyakalı futbolcular, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki antrenman öncesi ay yıldızlı bayrakla poz vererek Ankara'da geçtiğimiz cumartesi günü yaşanan terör saldırısını kınadı. Teknik Direktör Kemal Özdeş de, "Alçak terör saldırısı, tüm halkımıza derin üzüntüler yaşattı. Bir daha bu tür olayların ülkemizde yaşanmamasını istiyoruz" dedi.

Bu arada Ümit Milli Takım'a giden Tugay dönerken, Gürcistan Milli Takımı'ndaki Amisulashvili'nin yarın, Azerbaycan Milli Takımı'ndaki Aghayevi'nin ise perşembe günü döneceği açıklandı.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Balıkesirspor Manisaspor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title