Haberler

Karşıyaka Teknik Direktörü Şimşek Açıklaması

"Verdiğimiz sözden, gideceğimiz hedeften asla vazgeçmeyiz"

PTT 1. Lig'de deplasmanda Orduspor'la golsüz berabere kalan Karşıyaka'nın teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Verdiğimiz sözden, gideceğimiz hedeften asla vazgeçmeyiz" dedi.

Şimşek, yaptığı açıklamada, Orduspor karşısında futbolcularının mücadelesinden ve kazanma hırsından dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

1 puana sevinemediklerini kaydeden Şimşek, "Biz de artık hakemler hakkında konuşacağız. Ben ve futbolcu kardeşlerim verdiğimiz sözden, gideceğimiz hedeften asla vazgeçmeyiz" dedi.

5 haftada 5 puan

Ligde ilk 5 haftada topladığı 5 puan ve averajla 11. durumda bulunan Karşıyaka, ilk haftada Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldıktan sonra deplasmanda Elazığspor'u 2-1 mağlup etti.

Üçüncü haftada deplasmanda Osmanlıspor'a 3-1, dördüncü haftada ise İzmir'de Şanlıurfaspor'a 1-0 mağlup olan İzmir temsilcisi, dün de Orduspor'la 0-0 berabere kaldı.

Orduspor'a karşı deplasmanda galibiyeti bulunmayan Karşıyaka, rakibiyle oynadığı son 8 maçta 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Yeşil kırmızılı ekip, lige verilecek aranın ardından 19 Ekim Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Şimşek Karşıyaka Orduspor İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title