Haberler

Karşıyaka Ofoedu'ya Kapılarını Kapattı

Güncelleme:

Karşıyaka ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Ofoedu, pişman olduğunu belirterek geri dönmek istedi.

Karşıyaka ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Ofoedu, pişman olduğunu belirterek geri dönmek istedi. Menajeri aracılığı ile yeniden Karşıyaka'da oynamak istediğini bildiren Nijeryalı futbolcuya diğer futbolcuların da tepkili olduğunu dikkate alan yönetim, Ofoedu'ya kapıları kapattı.

Yönetim, ilk yarıda 56 bin dolar alacağı ödenmediği gerekçesiyle bir süre antrenmanlara çıkmayan, ardından takımdan ayrılmak istediğini bildiren Nijeryalı golcüye ceza kesip, sözleşmesini feshetmişti.

Ofoedu'nun ardından, kaleyi Behram'a kaptıran Loriya'nın da ayrılmasıyla kadroda yabancı olarak Kahe, Juninho ve Shukurov kalırken, yönetim 3 oyuncuyu takımda tutmak için gerekli tedbirleri aldı. Alacağı için kulübü FIFA'ya şikayet eden Juninho'ya parasını ödeyen yönetim, ilk yarıda beklentilerin uzağında kalıp kulübeyi mesken tutan Kahe'den ikinci yarıda patlama bekliyor. ilk 11'in değişilmezlerinden olan Shukurov'dan da memnun olan Karşıyaka'nın ara transferde 1 yabancı, 1 de Türki Cumhuriyetler'den oyuncu alma hakkı bulunuyor.

HAZIRLIKLAR BAŞLIYOR

PTT 1'inci Ligi'nde 16 maçlık ilk etabı 25 puanla play off hattında tamamlayan Karşıyaka, 2'nci yarı hazırlıklarına yarın başlayacak. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde saat 13.00'te toplanacak olan yeşil kırmızılılar 16 Ocak'a kadar İzmir'de çalışacak. Karşıyaka, 17-24 Ocak tarihleri arasında Antalya Side'de kamp yaparak ardından 17. hafta programındaki Adanaspor deplasmanına çıkacak.

BERKAN'A SÜPER KISKAÇ

Karşıyaka'dan parasını tahsil edemeği için Futbol Federasyonu'na başvuran ve 1 aylık yasal sürenin ardından serbest kalma hakkı elde eden Berkan, Süper Lig ekiplerinin kıskacına girdi. Tecrübeli sol bek, Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor'la görüşmeye başladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Juninho İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title