Haberler

Karşıyaka'nın Sokaklarına Modern Dokunuş

Karşıyaka ilçesinde, altyapı çalışmalarına hız kesmeyen devam eden Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve İnönü mahallelerinde hizmet seferberliği başlattı.

Karşıyaka ilçesinde, altyapı çalışmalarına hız kesmeyen devam eden Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy, Zübeyde Hanım ve İnönü mahallelerinde hizmet seferberliği başlattı.

Karşıyaka ilçesinde, altyapı sorunlarıyla boğuşan Örnekköy, Zübeyde Hanım ve İnönü mahalleleri, Karşıyaka Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar sonucunda modern bir görünüme kavuştu. Vatandaşların öneri ve taleplerini dikkate alan belediye ekipleri, 3 mahallede 8 bin metrekare beton ve 10 bin metrekare asfalt yol çalışması yaptı. Bozulan kaldırım ve parke taşları yenilendi. Mahalle sakinlerini toz ve çamurdan kurtarmak için de altyapı çalışmaları da tamamlanırken, kanalet ve bordürler de eskileriyle değiştirildi. Yürütülen çalışmalar, mahallede yaşayan vatandaşlarında yüzünü güldürdü.

Öte yandan, zorunlu olarak yenilenen mahallelerde yeşil alan çalışması da yapıldı. Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy ve İnönü mahallelerine 3 bin metrekare yeşil alan ile birlikte yeni parklar kazandırdı. Örnekköy'e ise modern bir basket sahası daha kazandırıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da, çalışma yapılan yerleri gezerek incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla sohbet ederek önerileri dinleyen Akpınar, "Karşıyakamızı vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talepler ve öneriler doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz. Daha güzel, daha modern ve huzurla yaşanabilir bir Karşıyaka oluşturmak için gece gündüz demeden, hep aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarımız Karşıyakamızın tüm mahalle ve bölgelerinde eşit şekilde sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Zübeyde Hanım Karşıyaka Örnekköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title