Haberler

Karşıyaka'nın İspanyol Rakibine Ölümlü Işid Tehdidi Şakaymış

Basketbol Eurocup çeyrek finali rövanşında çarşamba günü İzmir’de Karşıyaka ile karşılaşacak Gran Canaria Kulübü’nü IŞİD militanları fotoğraflarıyla gönderilen ölüm tehditlerini yazan kişi polis ekiplerince bulunurken, şüphelinin, ilk maçta Pınar Karşıyaka takımının yenilmesine üzüldüğünü, şakayla karışık bir şekilde bu tweetleri attığını söylediği öğrenildi.

Basketbol Eurocup çeyrek finali rövanşında çarşamba günü İzmir'de Karşıyaka ile karşılaşacak Gran Canaria Kulübü'nü IŞİD militanları fotoğraflarıyla gönderilen ölüm tehditlerini yazan kişi polis ekiplerince bulunurken, şüphelinin, ilk maçta Pınar Karşıyaka takımının yenilmesine üzüldüğünü, şakayla karışık bir şekilde bu tweetleri attığını söylediği öğrenildi.

İspanya Basketbol Kulüpleri'nden Gran Canaria, geçen hafta Eurocup çeyrek finalinde Pınar Karşıyaka ile karşılaşmış ve ilk maçı 76-66 kazanmıştı. Önümüzdeki çarşamba günü oynanacak rövanş maçı öncesi İspanyol Kulübü'nün twitter hesabına gönderilen tehdit mesajları ortalığı karıştırdı. Mesajlara IŞİD militanlarının kafa kesme fotoğrafları konulup, 'Maçı kaybetmezseniz sonunuz bu olacak', '1 hafta içinde öleceksiniz' ve 'Hala gelmeyi düşünüyor musunuz?' ifadeleri kullanıldı. Bu müsabaka ile ilgili Herbalife Gran Canaria takımının kulüp yetkilileri ve sporcuları, sosyal medya üzerinden tehdit içeren mesaj ve resimler aldıkları yönünde açıklamada bulunup, can güvenliği sağlanmazsa Türkiye'ye gitmeyecekleri' yönünde Eurocup temsilcilerine müracaatta bulundu.

ŞAKA YAPMIŞ

Misafir takım oyuncularına yönelik tehdit içeren mesajlar üzerine İzmir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesi, tehdit içeren resimli mesajları, twitter hesabından O.D.K. isimli şahsın gönderdiği ve şahsın İstanbul'da oturduğu tespit edildi. Konuyla ilgili Karşıyaka Cumhuriyet Savcılığından alınan talimat üzerine İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ile irtibata geçildi. O.D.K. isimli şahıs, geçen Pazar günü, İstanbul Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanırken, şahıs vermiş olduğu ifadesinde "İlk maçta Pınar Karşıyaka'nın yenilmesine üzüldüm. Şakayla karışık bir şekilde bu tweetleri attım. Konunun bu kadar büyüyebileceğini öngörmedim. Yaptıklarımdan pişmanlık duyuyorum" dedi. 'Sporda Şiddeti Teşvik Edecek Şekilde Basın ve Yayın Yolu ile Açıklamada Bulunmak' suçundan işlem yapılan O.D.K., spor müsabakalarını ve antrenmanları seyirden yasaklandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Gran Canaria İzmir Işid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title