Haberler

Karşıyaka'nın Filizleri'ne Destek Çığ Oldu

Güncelleme:

Avrupa Birliği'nden yılın en iyi uygulanan sosyal sorumluluk projesi büyük ödülünü alan Karşıyaka'nın Filizleri/Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor projesine destek çığ oldu.


Kıtalar arası ses getirdi

Muslera'dan Olcay Şahan'a spor camiasından tam destek

Tüm Türkiye üniversitelilere burs vermek için seferber oldu. Projenin Türkiye sınırlarını aştığını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ''Erzurum'dan New York'a kadar projeye destek vermek isteyenlerin aramasından gurur duydum. Avrupa'da da projemizi uygulamak isteyen şehirlerin belediye başkanlarının araması bizleri çok mutlu etti. Avrupa'da projeyi uygulamak isteyen her belediye başkanına kapımız açıktır '' dedi.

Projemiz dünyada bir ilk

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, ''Dünya bir ilk olarak uygulanan ve sınırları Türkiye'yi aşan Karşıyaka'nın Filizleri Projesi, Avrupa Kamu Yönetimi Enstitüsü (EİPA) tarafından, 36 ülkeden 266 proje arasında, 'En İyi Uygulanan Sosyal Sorumluluk Projesi' seçilmesinden gururluyuz. Sporcularımızdan ve ünlülerimizden gelen destekle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da her öğrenciye ulaşmak istiyoruz. Projemize yer veren tüm ulusal kanallarımıza da şükran borçluyuz'' diye konuştu.

Muslera'dan Olcay Şahan'a spor camiasından tam destek

Türkiye Milli Takım ve Barcelona formasını giyen Arda Turan'ın ardından, Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel, Türkiye Milli Takım ve Beşiktaş formasını giyen Olcay Şahan ve Cenk Tosun'dan üniversite öğrencilerine burs sağlamak için destek mesajı yayınladılar. 2015 yılındaki performansıyla 28 yıl sonra Spor Toto Basketbol Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan ve adını THY Avrupa Ligi'ne yazdıran Pınar Karşıyaka'nın baş antrenörü Ufuk Sarıca ve basketbolcular da projeye tam kadro destek verdi.

Karşıyaka'nın Filizleri Türkiye sınırlarını aştı

Avrupa şehirlerine de ulaşacağız

Karşıyaka Belediyesi tarafından başlatılan ve sınırları Türkiye'yi aşan Karşıyaka'nın Filizleri Projesi'nin dünya çapında ses getirmesinden gurur duyduklarını dile getiren Başkan Akpınar, ''Erzurum'dan New York'a kadar herkes üniversite öğrencilerine destek olmak istediğini belirtiyor. Dünyanın her yerinde her apartman bir araya gelerek bir üniversiteliye sahip çıksın istiyoruz. Avrupa'da da projenin yaygınlaşması adına çaba göstereceğiz'' dedi.

40'a yakın tanınmış isim destek verdi

Karşıyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine karşılıksız burs sağlamak için başlatılan ve kısa sürede Türkiye'nin en önemli projelerinden biri olan Karşıyaka'nın Filizleri'ne, bir katkı da sanat ve spor camiasının ünlü isimlerinden geldi. Geçtiğimiz aylarda, Avrupa'nın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi seçilen Filizler için kamera karşısına geçen ünlüler, çektikleri tanıtım filmi ile tüm Türkiye'ye destek çağrısı yaptı. Yaklaşık 4 ayda tamamlanan kısa film, 40'a yakın ünlü isim tarafından desteklendi.

Tanıtım filminde yer alan ünlü isimler

Cem Yılmaz, Sıla, Serdar Ortaç, Cemal Hünal, Burçin Terzioğlu, Arda Turan, Derya Köroğlu, Selçuk Yöntem, Ceyhun Fersoy, Metin Uca, Ufuk Sarıca ve Pınar Karşıyaka, Necmi Yapıcı, Levent Üzümcü, Altan Gördüm, Zuhal Olcay, Evrim Alasya, Alp Kırşan, Volkan Konak, Zahide Yetiş, Neslihan Yeldan, Emre Kınay, Seray Sever, Altay, Sunay Akın, Haluk Bilginer, Engin Altan Düzyatan, Sumru Yavrucuk, Gupse Özay, Ali Poyrazoğlu, Hadise, Muslera, Taffarel, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Müjdat Gezen.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olcay Şahan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title