Haberler

Karşıyaka'nın Erzurum Kampı Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karşıyakaspor'un antremanından genel ve detay görüntüler- Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi- Karşıyaka antrenman detay PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da kampa girdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karşıyakaspor'un antremanından genel ve detay görüntüler- Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi- Karşıyaka antrenman detay PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da kampa girdi. Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde antrenmanlarına başlayan ekip, çalışmalarına teknik direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde devam ediyor.Erzurum'a 33 kişilik ekiple gelen Karşıyaka, 2 bin rakımda kamp yaparak, yeni sezon için güç depolamayı hedefliyor. Günde çift idman yapan ekip, fiziksel ağırlık ve teknik antrenmanlara önem veriyor.Yeni sezon hazırlıklarını kentte 15 Temmuz'a kadar sürdürecek olan Karşıyaka, ikinci kampını Bolu'da gerçekleştirdikten sonra İzmir'de çalışmalarına devam edecek.Karşıyaka'nın yeni transferi Ömer Can Sokullu, Zeki Korkmaz ve Tayfun Pektürk'ün de yarınki antrenmanlarda kampa katılacağı öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Dumlupınar Palandöken Karşıyaka Erzurum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title