Haberler

Karşıyaka-Kayserispor Maçından Notlar

Şampiyon KADRO ARKADAŞLARI BİR ARADA Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, futbolculuk döneminde 2008-09'da Beşiktaş'ta birlikte Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı eski takım arkadaşları kaleci Hakan Arıkan, Nobre ve Bobo'ya rakip oldu.

Şampiyon KADRO ARKADAŞLARI BİR ARADA

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, futbolculuk döneminde 2008-09'da Beşiktaş'ta birlikte Süper Lig şampiyonluğu yaşadığı eski takım arkadaşları kaleci Hakan Arıkan, Nobre ve Bobo'ya rakip oldu. Kayserispor'da Hakan ve Nobre, maça ilk 11'de başladı. Sakat Bobo ise kadroya alınmadı.

RAKİP OLDULAR

Yeşil kırmızılıların altyapısında futbola başlayan ve sakatlığı nedeniyle erken emekli olmak zorunda kalan Kayserispor teknik direktörü Cüneyt Dumlupınar, ilk kulübüne rakip oldu. Henüz 34 yaşındaki Cüneyt Dumlupınar, bir dönem Karşıyaka'da altyapı antrenörlüğü de yaptı.

YILDIZLAR SAHADA

Ligde liderlik koltuğunda oturan Kayserispor, futbolseverlerin yakından tanıdığı yıldızlarıyla Buca Arena'da Karşıyaka'ya karşı mücadele etti. Süper Lig patentli Hakan Arıkan, Nobre, Biseswar, Turgut Doğan, Anıl gibi isimler Kayseri'de ilk 11'de forma giydi.

TEK DEĞİŞİKLİK

Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, geçen haftaki ilk 11'deki tek değişiklikle takımını sahaya sürdü. Karşıyaka'da Boluspor deplasmanından farklı olarak cezalı Cenk'in yerine cezası biten Ahmet görev yaptı.

TRİBÜNLERDE AZ SAYIDA TARAFTAR

Karşıyaka, tribünde yine yalnız kaldı. Zirve yarışını yakından ilgilendiren devrenin son maçında Buca Arena'nın tribünlerinde yine çok az sayıda taraftar, takımlarını destekledi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Arıkan Yusuf Şimşek Kayserispor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title