Haberler

Karşıyaka Hayat Buldu

Güncelleme:

Transferde kadrosunu hızlı biçimde şekillendiren Karşıyaka, en büyük destekçisi Yaşar Holding'in katkısıyla hayat buldu.

Transferde kadrosunu hızlı biçimde şekillendiren Karşıyaka, en büyük destekçisi Yaşar Holding'in katkısıyla hayat buldu.

Basketbolun sponsoru olan Yaşar Holding, 27 Mayıs'taki olağanüstü kongrenin ardından tarihinin maddi olarak en sıkıntılı dönemlerini yaşayan kulübe, futbol ve genel harcamalar için 1.3 milyon TL kaynak aktardı.

Loriya, Shukurov, Yenal, Onur Okan, Mehmet Sıddık, Abdullah ile Okan'ı transfer eden, sözleşmeleri biten Ahmet, Erdi, Servan ve Mustafa'yla yeniden mukavele yapan yönetim, Ofoedu'ya ödeme yaparak serbest kalmasını önledi. Kadroda kalan isimlere de bir miktar para dağıtıldı. Holdingin kulübe desteğinin önümüzdeki aylarda da süreceği belirtildi.

SEÇME YAPACAK

Yeni sezon hazırlıklarına 10 Temmuz'da İzmir'de başlayacak Karşıyaka, denenmeye gelecek yabancı, gurbetçi ve gençleri seçecek. Karşıyaka 5-8 Temmuz tarihleri arasında Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde bu oyuncuları deneyecek. Beğenilen isimler 14-26 Temmuz arasında Gölcük'te yapılacak ilk kampa davet edilecek. Yönetim, transferde bu hafta Gençlerbirliği'nden Tayfur Bingöl'in işini bitirmeye çalışacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Holding Onur Okan Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title