Haberler

Karşıyaka Gençlere Sarıldı

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Karşıyaka'nın yeni Başkanı Mutlu Altuğ'un, "Transfer yasağını kaldırmamız ilk etapta mümkün değil" açıklamasının ardından gözler kadrodaki gençlere çevrildi.

Spor Toto 2'nci Lig'e düşen Karşıyaka'nın yeni Başkanı Mutlu Altuğ'un, "Transfer yasağını kaldırmamız ilk etapta mümkün değil" açıklamasının ardından gözler kadrodaki gençlere çevrildi.

Yıllardır transfere milyonlar harcayıp altyapıya önem vermemekle eleştirilen yeşil kırmızılılar, yeni sezonda zorunlu olarak gençlere sarılacak. Karşıyaka'da A takımdaki gençlerden Bartu, Battal, Erhan, Fehim, Fatih, Mustafa Değirmenci ve Yiğit'in sözleşmesi sürüyor. Geçen sezon başında ve devre arasında farklı kulüplere kiralık gönderilean Ali Say, Ali Kemal, Arif, Hakan Kuş, Okan Şahingöz, Anıl, Cenk Özbey, Onur Kıntaş, Tugay, Emircan ve Harun da takıma dönecek.

Karşıyaka, elindeki sözleşmesi bitecek tecrübeli futbolcuları da tutamazsa, tüm kadroyu gençlerden kuracak. Yeni yönetim 31 Mayıs'ta serbest kalacak Abdülhamit, Can, Mustafa Aşan, Behram, Mahmut ve İbrahim Kaş'la anlaşma yolları arıyor. Bu futbolcular kalmak için geçen sezondan kalan alacakları ile yeni sezon peşinatlarının ödenmesini şart koştu. Can ve Mustafa'yla telefonla yapılan ön görüşmelerin olumlu geçtiği açıklandı.

Karşıyaka'da futbol altyapısı da profesyonel şube sorumluluğu görevine getirilen Oktay Yeşil'e bağlanacak. Taraftarlar, bir açıklama yayınlayarak camia büyüklerini yeni yönetime verilen mali sözleri tutmaya davet etti.

GEMİŞ OLSUN TÜRETKEN

Karşıyaka'nın 93 yaşındaki Divan Kurulu Onursal Başkanı Tahir Türetken, göz çevresinde oluşan kitle nedeniyle bıçak altına yattı. Türetken'in Özel Gazi Hastanesi'nde Prof Dr Arman Çağdaş tarafından ameliyat edildiği açıklandı. Yeşil -kırmızılıların sembol isimlerinden Türetken, geçen yıl da aynı nedenle ameliyat olmuştu.

ALMANYA'DA KARŞIYAKA RÜZGARI

Karşıyakalı Deniz Gezginci'nin yazdığı "Buçuklu Semtin Hergele Çocukları" kitabı Almanya'nın Münih kentinde tanıtıldı. Münih Kitap Kulübü'nün organize ettiği etkinlikte gurbetçiler, Karşıyaka'nın tarihini, kulüp ve Atatürk sevgisini Deniz Gezginci'nin anlatımı ile dinledi. Geçen yıl satışa çıkan kitapta Karşıyakalı taraftar, yönetici, sporcu ve gazeteci anılarına yer verilmişti. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Değirmenci Karşıyaka Ali Say Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title