Haberler

Karşıyaka'dan, Liselilere Özel Müzik Yarışması

Gençlerin kültür-sanat ve spor etkinliklerine yönelmesi için özendirici çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, liselerarası müzik yarışması düzenleyecek.

Gençlerin kültür-sanat ve spor etkinliklerine yönelmesi için özendirici çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, liselerarası müzik yarışması düzenleyecek.

Lise çağındaki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, spora ve kültür-sanata yönlenmesi için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, liselerarası müzik yarışması düzenleyecek. Organizasyon, İzmir'deki tüm liseli müzik gruplarına açık olacak. Yarışmaya katılmak isteyen müzik grupları, 05 Ocak 2015 tarihine kadar Karşıyaka Belediyesi Opera ve Tiyatro Sahnesi'ne başvuru formlarını iletebilecek. Şubat'ın ilk haftasında yapılacak elemelerin ardından 14 Şubat 2015'te da final gösterileri gerçekleşecek.

DERECEYE GİREN ÖDÜLÜ KAPACAK

Yeteneklerini sergilemek isteyen liseliler, istedikleri türde müzikle yarışamaya katılabilecek. En az 3, en çok sekiz kişiden oluşacak ekipler, kendi enstrümanlarıyla sahne alacak. Ses ve ışık düzenini ise belediye sağlayacak. Yarışmanın sonuç değerlendirmeleri, belediye tarafından, alanında uzman kişiler arasından seçilecek jüri tarafından yapılacak. 14 Şubat 2015 tarihinde gerçekleşecek olan final gösterileri sonrası birinci olmaya hak kazanan gruba 8 bin TL, ikinciye 5 bin TL ve üçüncüye de 3 bin TL ödül verilecek. Ayrıntılı bilgiler, belediye web sitesinden alınabilecek.

AMAÇ SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK

Liseli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve müziğe yönlendirmek için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Gelişim çağındaki evlatlarımızın sosyal yaşamda daha çok yer almalarını, bu sayede olumsuz alışkanlıklardan uzak durmalarını istiyoruz. Bunun için tüm liselerimizin katılacağı bir yarışma düzenliyoruz. Burada yeteneklerini sergileyecek olan gençlerimiz, belki de ileride, müzikte önemli yerlere gelme fırsatını da yakalayacaklar. Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title