Haberler

Karşıyaka'dan Hakeme Görüntülü Tepki Mesajı

Maçın 87'nci dakikasında 1-0 önde olmalarına rağmen 2-1 yenildikleri Samsunspor karşılaşmasının 2 kritik pozisyonunu, arkadaşı olan hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na görüntülü mesajla gönderen Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Bu nasıl adalet" diye de tepki gösterdi.

Maçın 87'nci dakikasında 1-0 önde olmalarına rağmen 2-1 yenildikleri Samsunspor karşılaşmasının 2 kritik pozisyonunu, arkadaşı olan hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na görüntülü mesajla gönderen Karşıyaka teknik direktörü Yusuf Şimşek, "Bu nasıl adalet" diye de tepki gösterdi.

Maçın 85'inci dakikasında Talha'nın Juninho'yu düşürmesine "devam" kararı veren hakem Öğretmenoğlu'nun, 90+2'de Yenal'ın ceza sahası dışında Mbilla'ya yaptığı hareketi penaltıyla cezalandırıp Yanal'a kırmızı kart çıkardığını belirten Yusuf Şimşek, "İki pozisyonun görüntüsünü de gönderdim, geri dönmedi. Bir takımın hakkı bu kadar yenmez" dedi.

Geçen sezon Balıkesirspor deplasmanında oyuncularının yüzüne çarpan topa penaltı çalındığını, Adana Demirspor maçında çizgiyi net bir şekilde geçen topun gol olarak değer kazanmadığını hatırlatan Yusuf Şimşek, "Bu sezon daha ligin başında Antalyaspor, Şanlıurfaspor ve Osmanlıspor maçlarında hakemler canımızI yaktı.

Bu kadar net biçimde rakipleri kollamasınlar" diye konuştu.

"Kazansaydık zirve yarışında olacaktık" diyen Yusuf Şimşek, "Biz de suçluyuz. Birçok pozisyonu harcadık. Sakatlıklar nedeniyle değişiklikleri zorunlu yaptık. Ama ne olursa olsun hedeften kopmayacağız" ifadesini kullandı.

BÜYÜK FIRSAT KAÇTI

Samsunspor yenilgisiyle puanını 14'e çıkarıp Play off hattına yerleşme fırsatını kaçıran Karşıyaka, ilk 6'nın barajının 1, zirvenin 9 puan gerisine düştü. Oyun disiplininden kopmalarını eleştiren 2'nci Başkan Azat Yeşil, "Tek kale oynadığımız maçta yenildik. Rakip biz öndeyken çaresizlikten santrfor Adilovic'i çıkarıp stoper Tuna'yı oyuna aldı. Farklı kazanmalıydık. Son 10 dakika oyundan koptuk. Bu ligde rakip küçümsenirse cezası hemen kesiliyor. Hakem de tüm kararlarıyla Samsunspor'un ekmeğine yağ sürdü" dedi.

6 FİRE VERDİLER

Karşıyaka, Samsunspor karşılaşmasında hem 3 puanı hem de 6 futbolcusunu kaybetti. Yeşil kırmızılı ekipte Yenal ve Shukurov cezalı duruma düşerken Ofoedu, Mustafa, Servan ve Ahmet sakatlandı. Sakatların durumu yarın çekilecek MR'ların ardından belli olacak. Antalya'da UEFA A Lisans kursuna katılan teknik direktör Şimşek, hafta içi antrenmanlara katılamayacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Öğretmenoğlu Yusuf Şimşek Samsunspor Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title