Haberler

Karşıyaka'dan Altın Puan

Ptt 1'inci Ligi'nde Bolu deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Karşıyaka, elde ettiği 1 puanla play off hattına yerleşti.

Ptt 1'inci Ligi'nde Bolu deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Karşıyaka, elde ettiği 1 puanla play off hattına yerleşti.

Haftaya 22 puanla 6'ncı sırada başlayan Elazığspor, Kayserispor'a tek golle yenilirken, Boluspor beraberliğiyle rakibiyle puanları eşitleyen Karşıyaka, averajla 6'ncı basamağa yerleşti. Yeşil kırmızılılar, ligde 2 haftalık aranın ardından yeniden play off barajına yükselmeyi başardı.

Boluspor beraberliğini kazanılmış 1 puan değil, kaybedilmiş 2 puan olarak gördüğünü söyleyen teknik direktör Yusuf Şimşek, "Eksiklerimize rağmen yağış nedeniyle ağırlaşan sahada galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ligde ilk hedefimiz play off hattı içinde olmaktı. Bu hedefi tutturduk. Şimdi daha üst sıralara tırmanya çalışacağız. Kayserispor'la bu hafta oynayacağımız maç devrenin finali niteliğinde olacak" dedi.

Öte yandan Karşıyaka'da Cenk Güvenç, cezalı duruma düştü.

TİAGO'YA DAİRE FORMULÜ

Karşıyaka, yıllardır başını ağrıtan eski futbolcusu Tiago'nun alacağı konusunda gayrımenkul formülü geliştirdi. Yöneticiler, 2010-11 sezonundan kalan 130 bin dolar alacağı tazminat ve faizlerle FIFA'da 372 bin dolar olarak netleşen Brezilyalı futbolcuyla yaptığı taksitlendirme anlaşmasını aksattı. Ağustosta 50 bin dolar ödenen Tiago, parasının kalan kısmını tahsil edemeyince kulüpten yine şikayetçi oldu.

Karşıyakalı yöneticiler, Adanaspor'da forma giyen Tiago'yla, geçen hafta Juninho ve Kahe'yi ziyaret için geldiği İzmir'de görüşüp, kalan alacağı için daire vermeyi önerdi. Tiago teklifi kabul ederse 2'nci Başkan Azat Yeşil'in yaptırdığı Karşıyaka Tower'dan ev alacak, dairenin parası da Azat Yeşil'in temliği olarak yazılacak. Karşıyaka yönetimi, sezon başında bazı yerli oyuncuların ücreti için de aynı formüle başvurdu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title