Haberler

Karşıyaka'da Ünlüler Geçidi

Yerel seçim hazırlıklarını tamamlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhteşem bir konser ile final yaptı.

Yerel seçim hazırlıklarını tamamlayan CHP Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, muhteşem bir konser ile final yaptı. Bostanlı Pazaryeri'ndeki Demokrasi Şöleni'nde Feridun Düzağaç, Zuhal Olcay, Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu sahne aldı. Geceye katılan yaklaşık on bin kişi, alkışlarla şarkılara eşlik etti. Konser öncesi Bostanlı Merkez Camisi önünden pazar yerine kadar yapılan kortej yürüyüşüne de binlerce Karşıyakalı katıldı.

CHP adayı Akpınar, ailesi ile birlikte sahneye çıkarak Karşıyakalıları selamladı. Mutlu bir Karşıyaka yaratacaklarına söz veren Akpınar, sandıkta rekor kıracaklarını söyledi. Akpınar "Pazar günü Türkiye'nin en yüksek oyunu Karşıyaka'da alacağız. Sandıkta birleşelim ve AK Parti'ye en güzel cevabı Karşıyaka'dan verelim. Benim görevim makam odasında oturmak, makam arabasında gezmek değil, sokakta, halkın arasında olmaktır. Karşıyaka'yı birlikte yöneteceğiz. Benim için önemli olan kişilerin değil halkın mutluluğudur" dedi. Oğul Kenan Akpınar da babasına sürpriz yaparak, sahnede gitar çaldı. Akpınar daha sonra meclis üyelerini de sahneye davet etti.

"GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ"

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege ise "Tüm Karşıyaka tek yürek olacak ve sandıkta AK Parti'ye en büyük darbeyi indirecek. Iktidarımızı yerelde sürdüreceğiz ve genelde de iktidara ulaşmak için sağlam bir zemin hazırlayacağız. Karşıyaka halkının gücünü sandıkta göstereceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

hüseyin mutlu akpınar Feridun Düzağaç pazaryeri Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title