Haberler

Karşıyaka'da Spora Tam Destek

Güncelleme:

Karşıyaka Belediyesi, Spor Müdürlüğü ve Belediye Spor Kulübü işbirliği ile 4 bin gence spor yapma ve yeteneklerini keşfetme imkanı sundu.

Geride kalan 2014 yılı içinde sportif faaliyetlere ağırlık veren Karşıyaka Belediyesi, Spor Müdürlüğü ve Belediye Spor Kulübü işbirliği ile 4 bin gence spor yapma ve yeteneklerini keşfetme imkanı sundu.

4 BİN KİŞİ EĞİTİM ALDI

Sembolik rakamlarla gerçekleşen eğitimler çerçevesinde; basketbol, futbol, voleybol, jimnastik, masa tenisi, yüzme, satranç ve zumba dallarında, 9 aylık süreçte yaklaşık 4 bin öğrenciye eğitim ve yarışma imkanı verildi. Sporcu kıyafetleri ve ekipmanlar da belediye tarafından karşılandı.

AMATÖR SPORA TAM DESTEK

Amatör spora ve yetenekli sporculara verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, Mart ayından bugüne kadar amatör spor kulüplerine 264 bin 740 lira yardım yaptı. Başarılı sporculara 125 bin lira ikramiye verildi.

ŞAMPİYONLAR GEÇİDİ

Tekvando'da Karşıyaka Belediye Spor'u temsil eden Turan Erdoğan Dünya Üçüncüsü oldu. Okçuluk dalında ilçemizi temsil eden Ecem Cansu Coşkun da Dünya Şampiyonluğu'na uzandı. Karşıyaka'nın okçuluk sporundaki milli gururu Coşkun, Dünya Okçuluk Federasyonu tarafından 'Yılın Sporcusu Ödülleri'ne de aday gösterildi. Karşıyaka Belediyespor'dan Demir Elmaağaçlı 30 ok atışında, daha önce kendine ait olan 298 ve toplamda 592 puanlı rekorunu geliştirerek 299 puan ve toplamda 593 puanla 2 yeni Türkiye rekorunun daha sahibi oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cansu Coşkun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title