Haberler

Karşıyaka'da Son 15 Maç Alarmı

Ptt 1'inci Ligi'nde kurtuluş hattının 7 puan gerisinde 13 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Antalya kampında futbolcularını son 15 maça motive ediyor.

Ptt 1'inci Ligi'nde kurtuluş hattının 7 puan gerisinde 13 puanla son sırada yer alan Karşıyaka'da teknik direktör Yusuf Şimşek, Antalya kampında futbolcularını son 15 maça motive ediyor.

Antalya'da antrenmanların yanı sıra, birebir ve toplu görüşmeler yaparak oyuncularını müsabakalara hazırlayan Yusuf Şimşek, kupa maçları ve transfer çalışmaları nedeniyle devre arasında kamp yapmadıklarını hatırlatarak, "Lige verilen ara bizim için iyi bir fırsat oldu. Kampta eskiler ve yeniler kaynaştı. Biz de yapmak istediklerimizi daha geniş bir zaman diliminde oyunculara anlatma fırsatı bulduk" dedi. Ara transferin son gününde ileri uca yapmayı planladığı takviyeyi gerçekleştiremediklerini hatırlatan Yusuf Şimşek, şöyle devam etti:

"Bir santrfor daha almak istiyorduk, olmadı. Ancak elimizde liglerde gol krallığı yaşamış isimler var. Bu kadro da lig yarışında yüzümüzü güldürecektir. Kalan 15 maçta eski-yeni farketmeksizin tüm oyuncular elini taşın altına koyacak ve ligde kalacağız. Kupada son oynadığımız Akhisar maçında iyi bir performans sergiledik. Samsunspor karşısında çıkışa başlayacağız."

Karşıyaka, pazar günü deplasmanda oynanacak Samsunspor maçı için Antalya'dan direkt Samsun'a geçecek.

GÖKHAN İYİLEŞTİ NECATİ SAKATLANDI

Karşıyaka'da üst adalesindeki sakatlık nedeniyle 16 Ocak'taki Adana Demirspor maçından bu yana takımdan ayrı kalan golcülerden Gökhan Ünal iyileşirken bu kez Necati Ateş sakatlandı. Gökhan'ın Antalya'da takımla çalışmalara başladığı, kasığında yırtık meydana gelen Necati'nin ise dinlendirildiği ve Samsunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi. Yeşil kırmızılı ekipte Berkay Can'ın sakatlığı da sürüyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Karşıyaka Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title