Haberler

Karşıyaka'da Divan Karıştı

Karşıyaka'da son iki kongrenin tartışmalı geçmesinin ardından 27 Haziran'daki divan kurulu seçimleri de gergin bir ortamda yapıldı.

Karşıyaka'da son iki kongrenin tartışmalı geçmesinin ardından 27 Haziran'daki divan kurulu seçimleri de gergin bir ortamda yapıldı.

Tahir Türetken ile ekibinin yönetimden ayrıldığı divanda aylardır aday olarak öne çıkan, kulübe yeni tüzük hazırlayan Eski Adalet Bakanı ve Başkan Hasan Denizkurdu, Tenis Cafe'deki seçimde farklı bir listenin daha aday olduğunu görünce yarışa girmedi. Seçimde Denizkurdu'nun desteğini alan Seyhan Evlioğlu ve arkadaşları göreve geldi.

Divanın danışma kurulu olduğunun altını çizen Denizkurdu, "Oybirliğiyle aday olacaktım. Divan gönül işi olduğundan liste hazırlamadım. Ama tarihte ilk kez divan yönetimi için çift adayın çıktığını, üyelere oy telefonları açıldığını gördüm. Birlikte hareket ettiğim Yelkenbiçer ve Sakıpağa ailelerinin son anda etik dışı bir şekilde geri adım atmalarına da kırıldım. Camiada yeni tüzüğün geçmesini istemeyen bir grup var. Karşıyaka'da ya tüzük kurtuluş reçetesi olacak ya da birileri kulüpten nemalanmayı sürdürecek" dedi. Tüzük kongresi eylül ayında yapılacak.

İLLE DE JEBRİN

Karşiyaka teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Bucaspor'dan eski öğrencisi Jebrin'i yeşil kırmızılı ekipte görmek istiyor. Trabzonspor, geçen sezon 1461 Trabzon'a kiralık gönderdiği Ganalı ofansif orta saha oyuncusunu yeni sezonda da A takım kadrosunda değerlendirmeyecek. Karşıyaka Jebrin'i kiralamak için Karadeniz temsilcisinin kapısını çalacak. Jebrin, geçtiğimiz hafta Karafırtınalar'ı arayarak yeni takımında forma giymek istediğini belirtti.

Dış transferde Mersin İdmanyurdun'dan Hakan Bayraktar, Fatura Vizyon Kahramanmaraş'tan Berkan, Gaziantep Büyükşehir Belediye'den Mehmet'i alan Karşıyaka, Altaylı orta saha Burak Karaduman, Kayseri Şekerspor'lu golcü Timur, Trabzonspor'lu orta saha Hasan Ahmet'le de ilgileniyor. Karafırtınalar iç transferde sözleşmesi biten kaleci Recep Öztürk'le görüşerek kalmasını istedi. Tecrübeli file bekçisinin yeni sezonda da yeşil kırmızılı kadroda olması bekleniyor.

Karafırtınalar ve yardımcıları ülkemizdeki U20 Dünya Kupası'nı yakından takip ediyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sait Karafırtınalar Trabzonspor Karşıyaka Seyhan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title