Haberler

Karşıyaka'da Diniz Kolları Sıvadı

Ptt 'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın olağanüstü kongresinde Mutlu Altuğ'u 6 oy farkla geride bırakarak 3'üncü defa başkanlığa seçilen Fatih Diniz, camiaya birlik mesajı verdi, düşme hattında yer alan futbol takımını kurtarmak için de hemen harekete geçti.

Ptt 'inci Ligi takımı Karşıyaka'nın olağanüstü kongresinde Mutlu Altuğ'u 6 oy farkla geride bırakarak 3'üncü defa başkanlığa seçilen Fatih Diniz, camiaya birlik mesajı verdi, düşme hattında yer alan futbol takımını kurtarmak için de hemen harekete geçti.

Geçen sezon mayıs ayında ayrıldığı görevine dönen Fatih Diniz, "Son derece olgun ve kulübe yakışan bir kongre yaşadık. Bu dönemde kimin seçildiği değil kulübe hizmet önemliydi. Karşıyaka'ya hizmet için illa yönetimde olmaya gerek yok. Kongredeki birlik ortamını sezonun geri kalan kısmına da yansıtacağız" dedi.

Şu an kanalize olacakları tek konunun ligde ilk yarıyı 13 puanla son sırada tamamlayan futbol takımını düze çıkarmak istediklerini vurgulayan Başkan Diniz, şöyle devam etti:

"Kaybedecek 1 saniyemiz bile yok. Transfer yasağımız var. Kupada maçlar 9 Ocak'ta, lig ise 17 Ocak'ta yeniden başlayacak. Aynı anda hem şu an 500 bin TL civarında olan yasağı kaldıracağız, hem takıma takviye yapacağız,ş hem de maçlara çıkacağız. Bizim için zamana karşı bir yarış olacak. Karşıyaka'da kırgınlık, küskünlük dönemi bitti. Elbirliğiyle başarılı olacağız."

YUSUF ŞİMŞEK TAMAM

Başkan Fatih Diniz, kongre öncesinde görüştüğü Antalyaspor'un eski teknik sorumlusu Yusuf Şimşek'le anlaşma sağladı. Yeşil kırmızılılarda 2013-14 sezonunun devre arasından geçen sezon ortasına kadar görev yaptıktan sonra olaylı bir şekilde Antalya'nın yolunu tutan Yusuf Şimşek, "Diniz ve ekibiyle görüşüp anlaştım. Erdal Acar'la da İstanbul'da görüşeceğim. İmza atarsam pazartesiye kalmadan gelip işbaşı yaparım. Transfer listem hazır. Oyuncularla görüşmeleri bile yaptık. Hepsi kısa zamanda takıma katılacak. Karşıyaka düşmeyecek" dedi.

MUSTAFA DÖNÜYOR YOUSSEF GELİYOR

PTT 1'inci Ligi'nde ikinci yarıya yenilenmiş bir kadro ile girip kurtuluş ışığını yakmayı hedefleyen Karşıyaka'nın Şanlıurfaspor'dan eski oyuncusu ön libero Mustafa Aşan ve sol kanat Youssef Yeşilmen'le prensipte anlaştığı öğrenildi. Geçen sezon yeşil kırmızılı formayı giyeh Mustafa ile Yusuf Şimşek'in Turgutluspor'dan futbolcusu olan Youssef'in önümüzdeki hafta takıma katılması bekleniyor. Aghayev, Amisulashvili ve İbricic'in ayrıldığı Kaf-Kaf'ta Gökhan Ünal, Engin Baytar, Deniz, Mehmet Eren gibi isimlerin de ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

KARACE SPORTİF ŞENSAN İDARİ

Karşıyaka'da Fatih Diniz başkanlığındaki yeni yönetimde eski başkanlardan Cenk Karace sportif işler, Gökhan Şensan ise idari işlerden sorumlu 2'nci başkan olarak görev yapacak. Şensan, basketbol şube yönetimindeki görevini de sürdürecek. Basketbol şube yine Tamer Ustaoğlu başkanlığında devam edecek. Voleybol şubesinde Ziyanur Hasbay ve Onur Güner görev yapacak. Eski Voleybol Şube Başkanı Ali Talak, tesis geliştirme ve yatırımdan sorumlu olacak. Futbol şubede Mustafa Özçakar, Kerim Çetin ile Korhan Yetiş bulunacak. Erdal Çilengiroğlu, basketbol altyapıyı yönetecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title