Haberler

Karşıyaka'da Bahar Festivali

Baharın gelişini çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez "Bahara Merhaba-Spor ve Dans Festivali" düzenledi.

Baharın gelişini çeşitli etkinliklerle kutlayan Karşıyaka Belediyesi, bu yıl ilk kez "Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali" düzenledi. Hip-hop ve ritm gösterileri, akrobasi şovları ve bireysel performanslar sergilendi. Yüzlerce Karşıyakalı'nın takip ettiği etkinlikte toplam 120 kişi piste çıktı.

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Bahara Merhaba- Spor ve Dans Festivali renkli ve eğlenceli dakikalara sahne oldu. Gün boyu süren etkinliklerde, 120 dansçı ve sporcu, ekip ve bireysel olarak piste çıkarak performans sergiledi. Muharrem Candaş Spor Salonu'nda düzenlenen ve yüzlerce Karşıyakalı tarafından ilgiyle izlenen festivalde; Karşıyakalı hip-hopçı Anıl Piyancı da sahne aldı.

Şovlar nefes kesti

Akrobasi, grafiti, hip-hop, break dans, ritm ve capoeira şovları ile sokak sporları, Dj, ritim, beat box performansları sergilendi. Salonu dolduran ve dışarıdaki dev ekrandan festivali takip edenler keyif ve eğlence dolu bir gün geçirdi. Festivalin geleneksel hale getirileceği belirtildi. Hem sporcular hem de Karşıyakalılar, böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title