Haberler

Karşıyaka'da 7'den 70'e Herkes Doğa Yürüyüşünde Buluşacak

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirilecek doğa yürüyüşü, her yaştan sporseveri bir araya getirecek.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde gerçekleştirilecek doğa yürüyüşü, her yaştan sporseveri bir araya getirecek.

Karşıyaka Belediyesi, 22 Kasım Pazar sabahı düzenlenecek doğa yürüyüşüne ev sahipliği yapacak. Yamanlar Dağı'nda uzman rehber eşliğinde gerçekleşecek yürüyüş, 6 kilometrelik güzergahta yapılacak. Ücretsiz düzenlenecek etkinliğin startı ise Yamanlar Mesire Alanı'ndan verilecek. Karşıyaka Belediyesi, yürüyüş sırasında ise vatandaşlara kumanya ikramında bulunacak.

7'den 77'ye tüm Karşıyakalıları spora teşvik etmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Koşudan bisiklet turlarına kadar düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için harekete yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Sırada doğa yürüyüşü etkinliğimiz var. Tertemiz bir havada spor yapmak, tabiatın güzelliklerini keşfetmek, yoğun kent yaşamının stresi ve gürültüsünden uzakta keyifli bir gün geçirmek isteyen herkesi 22 Kasım sabahı Yamanlar'a bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title