Haberler

Karşıyaka, Buca Arena Da Oynamak İstiyor

Güncelleme:

Alsancak Stadı'nda maçlarını oynayan Karşıyaka Kulübü, Alsancak Stadı'nın kapatılmasının ardından maçlarını; Buca Arena'da oynamak istediklerini belirttiler.

Karşıyaka Başkanı Fatih Diniz, Alsancak Stadı'nın kapatılmasının ardından Bucaspor'un kabul etmesi halinde bu sezon iç saha maçlarını Buca Arena'da oynamak istediklerini söyledi. Konu hakkında basın toplantısı düzenleyen Diniz, "Aylardır stat yerini tartışıyoruz. Alsancak'la ilgili karar gerçekten deprem etkisi yarattı. Ani ve gecikmiş bir karar. Ligin başlamasına bu kadar kısa süre kala böyle bir karar alınmamalıydı. İzmir'in bu konularda ne kadar geciktiği bir kez daha ortaya çıktı. Bir an önce modern tesisler şart. Devlet mi belediye mi yapar bilmiyorum ama statlar acil yapılmalı" dedi.

"Şu anda İzmir'de sadece Atatürk Stadı ve Yeni Buca Stadı var. Atatürk Stadı'na e-bilet sistemi monte edilmesi de 3-4 ay sürer" diyen Başkan Diniz şöyle devam etti: "Şu an Karşıyaka kulübü ortada kaldı. 102 yıllık Karşıyaka yarın Bucaspor'a giderek stat isteyecek. Deprem riskine kimse bir şey demez ama geç bir karar alındı. Kombine bilet bastırdık. Alsancak Stadı'nda VIP tribünü oluşturup gelir elde etmeyi planlıyorduk. Tüm hesaplar altüst oldu. Bugün takımı olmayan kentlere stat yaplıyor. Karşıyaka camiası yeni stat için masaya yumruğunu vurmalı." - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alsancak Stadı Karşıyaka Bucaspor İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title