Haberler

Ak Saray'daki Törene Köpek ve Ardından Koşturan Polis Damga Vurdu

Güncelleme:

Erdoğan'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Türkmenistan Cumhurbaşkanı Berdimuhamedov için düzenlenen törene köpek ve ardından koşturan koruma polisi damga vurdu.

Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak geldiği Ankara'da Anıtkabir'i ziyaret ettikten sonra Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda resmi törenle karşılandı. Karşılama töreninde köpek ve ardından koşturan koruma polisi dikkat çekti.

DİKKAT ÇEKEN KARE

Tören sırasında her iki cumhurbaşkanı tören birliğinin önünde yürürken, arka tarafta ise nereden geldiği belirlenemeyen siyah bir köpek ve ardından koşturan bir koruma polisi dikkat çekti.

ATATÜRK'E "ŞAHİTLİK" MESAJI

Ankara'ya gelişinin hemen ardından Anıtkabir'de Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulunan Berdimuhamedov, daha sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti ve Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Berdimuhamedov, deftere, "Türkiye Cumhuriyeti'nin önde gelen devlet adamı, Türk halkının vefalı oğlu, ulusunun bağımsızlık mücadelesi için savaşan Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda, onun mertebesinin büyüklüğüne şahitlik ediyoruz." yazdı. Berdimuhamedov, "Bağımsız ve tarafsız Türkmenistan'ın vekili olarak büyük Atatürk'ün vasiyetlerine vefalı bir şekilde kardeş Türk halkına başarılar" diledi.

ATLI TÖREN BİRLİĞİ EŞLİĞİNDE GELDİ

Anıtkabir ziyaretinin ardından Berdimuhamedov, Dikmen Vadisi Türkmenistan Parkı'nı ziyaret ederek, Türkmenistan Milli Şairi Mahtumkulu Firakı Anıtı'na çelenk bıraktı. Çelenk bırakma töreninde Berdimuhamedov'a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi eşlik etti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki tören öncesinde, Berdimuhamedov'un makam aracı, protokol girişinin önündeki caddeden atlı tören birliği eşliğinde geldi.

CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYINDA RESMİ TÖREN

Berdimuhamedov'un makam aracına Cumhurbaşkanlığı Atlı Birlikleri Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişine kadar eşlik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Berdimuhamedov'u makam aracından inişinde karşıladı. Erdoğan ve Berdimuhamedov'un platformda yerlerini almasının ardından 21 pare top atışı eşliğinde milli marşlar çalındı. Berdimuhamedov, Türkçe "Merhaba asker" diyerek tören birliğini selamladı.

KÖPEK PANİĞİ

Bu sırada her iki cumhurbaşkanı tören birliğinin önünde yürürken, arka tarafta ise nereden geldiği belirlenemeyen siyah bir köpek ve ardından koşturan bir koruma polisi dikkati çekti. Köpek, tören birliğinin ardından koşturması kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu.

Daha sonra iki ülke heyetlerinin takdiminin ardından Erdoğan ve Berdimuhamedov, Türkiye ve Türkmenistan bayrakları önünde basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gurbanguli Berdimuhamedov Recep Tayyip Erdoğan Türkmenistan Ak Saray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (14)

arda:

lan o mhp deyilmi netiçesinde onlar köpek tapıyor

3
12
yanıtYanıtla
Kemal Firlat:

Kesin Ülkücüdür , Bahcelilin Ajani Kesin

5
6
yanıtYanıtla
doganMobil-ANDROID:

mhpliler sarayi istila etmis:):):)

2
7
yanıtYanıtla
eagle:

resimde bi köüek daha var

8
0
yanıtYanıtla
ÜlkücüMobil-ANDROID:

haddini bilmezler,nerden geldiğini bilmiyen islami dahi anlamaya yaşamaya fırsatı olmayan alcaklar mhp ye yorum yapmasın

3
1
yanıtYanıtla
simarikMobil-ANDROID:

INSANLARIN KOMIK HALLERI O ZAVALLI POLISIN CEKTI SIKINTI .POLISIÑDE GURURU HAYSIYETI VAR ALLAHDURUSTU SEVER MISAFIR GELMIS HOS GELMIS NE BU ISRAF KI ALLAH C.C.HU ISRAFI VE EDENÌ SEVMEZ

3
0
yanıtYanıtla
Mechul:

ite bak hele

3
0
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

köpek gibi köpek aman zehirlemesinler terörist deyip

2
0
yanıtYanıtla
muslu leventMobil-ANDROID:

helal sana tayyip baba

0
2
yanıtYanıtla
DARA:

ATA ASENA Evlatlarini takip etmis, , , , Polis Cahilikten pesinge kovaliyor , , , Ben olsam, , , ONUR Konu`gu olarak ònùnde saygi durusunda bulunurdum, , )))

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title