Haberler

Kars'ta Yol ve Kaldırım Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kars Belediye Başkanlığı’nca asfalt, kilit parke ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kars Belediye Başkanlığı'nca asfalt, kilit parke ve kaldırım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Yapılan çalışmaları yerinde gören ve bilgiler alan Başkan Murtaza Karaçanta'ya çocuklar ve mahallili kadınlar sevgi gösterisinde bulunarak yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, özellikle kangrene dönen üniversite yolunu çift şeritli, orta refüjlü hale getirdiklerini ve üniversitenin adına yakışır bir yol yaptıklarını belirtti.

Başkan Murtaza Karaçanta, belediye çalışmalarını yerinde görerek, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Yardımcısı Arda Soner Tatlı ve Fen İşleri Müdürü Murat Bilgir'den bilgiler aldı.

"Çocuklar ve mahalleli kadınlardan sevgi gösterisi"

Göreve başladığı günden itibaren özellikle uzun yıllar hizmet göremeyen ve belediye hizmetlerinden mahrum bırakılan mahalle ve sokaklardan işe başlayan Başkan Karaçanta, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle çocukların çok sevdiği Karaçanta, çocuklarla birlikte zaman geçirmeye de özen gösteriyor. Çocuklara çeşitli hediyelerde veren Karaçanta, çocukların ve gençlerin Türkiye'nin geleceği olduğunu ve çocuklara gerekli yatırımım yapılması gerektiğini belirtti.

"Mahalle sakinlerinden Karaçanta'ya teşekkür"

Kars'ta her cadde ve sokağa, her mahalle ve semte eşit hizmet götürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta'ya mahalle sakinleri de destek veriyor. Karslı olmaktan ve Kars'ta yaşadığından dolayı hemen hemen herkesi tanıyan Karaçanta, mahalli kadınlardan da destek görüyor. Yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, "Yıllarca mahallemiz hizmet almadı. Başkan Murtaza Karaçanta ile birlikte mahallemize hizmet geldi. Zaten kendisini tanıyoruz. Kendi evladımız yıllarca bizim içimizde kaldı. Hiç değişmedi. Başkan olması onu değiştirmedi. Biz kendisinden çok memnunuz. Allah ondan razı olsun. Ne talep etsek anında yerine getiriyor. İnşallah uzun yıllar başkan olur ve Kars'ta hak ettiği hizmetleri alır" diyerek duygularını dile getirdiler.

Öte yandan Kars Belediye Başkanlığı'nca kent adete inşaat alına döndü. Aynı anda bir çok noktada yapılan çalışmalar vatandaşlardan da tam not aldı.

Başkan Murtaza Karaçanta, hedeflerinin kış gelmeden bütün cadde ve sokakların alt ve üst yapı çalışmalarını tamamlamak. Belediye Modern Hayvan Pazarı'nın yapımını da yıl sonuna kadar bitirmeyi planlıyor. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murtaza Karaçanta Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title