Haberler

Kars'ta Temayül Heyacanı

AK Parti Kars il teşkilatı tarafından, milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti Kars il teşkilatı tarafından, milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

AK Parti'de geçtiğimiz hafta Cuma günü sona eren milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından il ve ilçe teşkilatları yoğun günler yaşadı. Temayül Yoklamasında kendisi için destek isteyen aday adayları il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra AK Partili belediye başkanlarını da ziyaret ederek kendilerini tanıtarak destek istedi.

İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen programda konuşan AK Parti Kars İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, temayül yoklamasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.

Ali Şakir Yurdakoş, "Bu temayül yoklamasında esas olan şudur. Birlik, beraberlik, kardeşlik havası içerisinde geçmesi ve aynı hava içerisinde burayı terk edeceğiz. Temayül yoklamaları burada açılmayacak. Temayül yoklamaları komisyon huzurunda mühürlenerek Ankara'ya götürülecek. Şimdiden hepinize milletvekili aday adayı arkadaşlarımıza ayrı ayrı başarıları diliyorum.

Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, "Değerli arkadaşlar bugün temayül yoklamamızı yapacağız. Başta partimizi tercih etmiş tüm aday adaylarımızı başarılar diliyorum" diye konuştu.

Fındıklı, temayül yoklamasında oy kullanacak delegelere nasıl oy kullanacakları konusunda bilgiler verdi.

Daha sonra AK Partili delegeler, oy kullanmak üzere kendileri için hazırlanmış ayrı ayrı kabinlerde oylarını kullanarak hazırlanan mühürlü sandıkları attılar.

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından yapılan temayül yoklaması sonucunda oylar komisyon tarafından mühürlenerek Ankara'ya götürülecek.

Öte yandan İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı'nda yapılan temayül yoklamasında milletvekili aday adaylarının heyecanlı olmaları dikkatlerden kaçmadı. Milletvekili aday adayları delegelerle bire bir görüşerek desteklerini istediler. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Aytemiz Ak Parti Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

digorlu Mobil-IOS:

evet bende diyorum ahmet arslan olmasın yolsuzluklari başini almiş gidiyor hele birde dayisinin oglu ali karadeniz var karsı yedi bitirdi yeter artik

0
0
yanıtYanıtla
arpacaylıMobil-IOS:

ahmet arslan olmasın kim olursa olsun oyum ak partiye

0
0
yanıtYanıtla
kagızmanlıMobil-IOS:

ahmet arslan olursa ak parti bir vekil zor cıkarir ahmet arslanın dışinda kim olursa ak parti iki vekili bankodur inşallah ak parti yerel secimde yaptigi hatayi genel secimde yapmaz yoksa meşburen oylar hdp ye gider

0
0
yanıtYanıtla
Karsli Mobil-IOS:

Yunus bey değerli bir adam hangi karslı olursa ilgileniyor kesinlikle

0
0
yanıtYanıtla
hortumcularMobil-IOS:

ahmet arslan atıf özbey olmasın da kim olursa olsun oyum ak partiye ama bunlar olursa vallahi oyum hdp ye vericem

0
0
yanıtYanıtla
azeri karslı Mobil-IOS:

ali karadeniz ahmet arslanin dayisi miletin anasini aglati yazik günah ak parti vur bunlara tokati al oyumuzu vallahi yoksa bir azeri olarak hic sevmedigim hdp ye oyumu vercem

0
0
yanıtYanıtla
kafkaslıMobil-IOS:

size katiliyorum arkadaşlar ahmet arslanin akrabalari hepsi işe alindi ahmet arslan olmasin yoksa tek caremiz hdp olur mecburwn

0
0
yanıtYanıtla
kümbetliMobil-IOS:

arkadaşlar bu yorumlari ahmet arslan hemen kaldiri görüceksinz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title